Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 03 Nisan 2023 - 14:03 Yorum: 0

Deprem bölgesine oyuncak, kıyafet, ayakkabı, gıda ürünleri ve kırtasiye yardımı

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinden 11 ilin etkilendiği deprem bölgesine yardımlar devam ediyor.

Deprem bölgesine oyuncak, kıyafet, ayakkabı, gıda ürünleri ve kırtasiye yardımı

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinden 11 ilin etkilendiği deprem bölgesine yardımlar devam ediyor. Tavşanlı ilçesi Moymul Mahallesi'nde Moymuldan Yetişenler Derneği tarafından başlatılan yardımlar nokta atışı şeklinde teslim ediliyor.

Moymuldan Yetişenler Dernek Başkanı Hafize Sarıfedai, yapılan yardım faaliyetinde, yönetim kurulu üyeleri ve dernek gönüllülerimiz ile oyuncak, kıyafet, ayakkabı, gıda ürünleri ve kırtasiye gibi yardım malzemelerini toplamaya devam ettiklerini belirtirken yardım yapmak isteyen vatandaşlara çağrıda bulunarak şunları söyledi: "Ülkemizin geçirdiği deprem felaketi sonrası burada herkesin canla başla çalıştığı bir yardım kampanyası başlattık. Bugüne kadar 13 araç gönderdik. 13 araçtan 8'i tır olmak üzere herkesten Allah razı olsun, herkes çok yardımcı oldu, çok çalıştık."

Yardımların 5 Nisan 2023 tarihinde saat 18.00'de Moymul tarihi hamamı önünden deprem bölgesine yola çıkacağı belirtildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber