Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 09 Şubat 2023 - 15:03 Yorum: 0

Deprem bölgesine Siirt’ten 23 yardım tırı daha gönderildi

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7,7 ve 7,6 büklüğündeki deprem 10 ili etkilerken, depremzedeler için başlatılan yardım...

Deprem bölgesine Siirt’ten 23 yardım tırı daha gönderildi

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7,7 ve 7,6 büklüğündeki deprem 10 ili etkilerken, depremzedeler için başlatılan yardım kampanyası çerçevesinde kent genelinde temin edilen malzemelerin yüklendiği 23 tır daha deprem bölgesine gönderildi.

Hayırsever vatandaşlar, elektrikli soba, kullanılmamış kıyafet, battaniye, gıda ve kişisel hijyen malzemelerinin ağırlıkta olduğu malzemeler, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ait salonlar ile ilçelerdeki spor salonlarında toplandı. Görevli ve gönüllüler tarafından tasnif edilen malzemeler kolilenerek yüklendiği 23 tır daha deprem bölgesine uğurlandı.

Kent genelinde yardım kampanyasına destek olan vatandaşların sayısı her geçen gün artarak devam ediyor. Toplanan malzemeler koliler halinde paketlenerek yüklendiği 23 tır daha deprem bölgesine gönderildi.

Öte yandan bir destekte liseli öğrencilerden geldi. Siirt Abdulhamit Han Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek-İçecek Bölümü, pişirdikleri 112 bin 506 adet ekmeği deprem bölgelerine gönderdi.

Deprem bölgelerine destek ve yardımlar devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber