Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 30 Kasım 2022 - 16:38 Yorum: 0

Depremin sarstığı çocuklara sevgi eli

Düzce Belediyesi depremin etkilediği her yaştan vatandaşına el uzatmaya devam ediyor.

Depremin sarstığı çocuklara sevgi eli

Düzce Belediyesi depremin etkilediği her yaştan vatandaşına el uzatmaya devam ediyor. Çocuk Üniversitesi ekipleri, mahallelerde kurulan yaşam alanlarını ziyaret ederek çocuklara boyama kitabı, boya ve balon verdi.

Düzce Belediyesi depremin izlerini silmek için çalışmalarını sürdürüyor. Her yaştan vatandaşa talepleri doğrultusunda hizmet vermek için aralıksız çalışan ekipler hayatın normale dönmesine katkı sağlamaya devam ediyor. Kültür İşleri Müdürlüğü bünyesindeki Çocuk Üniversitesi ekibi de mahallelerde kurulan yaşam alanlarında çocukları yalnız bırakmıyor.

Çocuk Üniversitesi öğretmenleri, hazırladıkları hediyelerle ilk olarak Azmimilli ve Fevzi Çakmak Mahallesinde kurulan çadırlarda aileleri ile birlikte kalan çocukları ziyaret ederek balon, boyama kitabı ve boyalar hediye etti. Diğer mahalleleri de ziyaret edecek olan ekipler, çocukların deprem korkusunu da atlatmaları için konuşmayı ihmal etmedi. Çocukların yüzlerindeki tebessümü gördükçe mutlu olduklarını anlatan ekipler, ailelere de geçmiş olsun dileklerini iletti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber