Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 06 Şubat 2023 - 17:03 Yorum: 0

Depremin şiddetini bu görüntüler ortaya koydu

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi olan 7.6 büyüklüğündeki deprem Kayseri'de de şiddetini gösterdi.

Depremin şiddetini bu görüntüler ortaya koydu

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi olan 7.6 büyüklüğündeki deprem Kayseri'de de şiddetini gösterdi. İhlas Haber Ajansı (İHA) Kayseri Bölge Müdürlüğü'nün güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler, depremin büyüklüğünü gözler önüne serdi.

AFAD'ın açıkladığı veriye göre merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi olan 7.6 büyüklüğündeki deprem, Kayseri'de büyük paniğe yol açtı. Vatandaşlar bulundukları binalardan panik içerisinde çıkarak uzaklaşırken, o anlar güvenlik kameralarına da yansıdı. İHA Kayseri Bölge Müdürlüğü'nün güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler, depremin şiddetini gözler önüne serdi. Depreme büroda yakalanan İHA muhabirleri de büyük panik yaşadı.

Okullar 2 gün tatil edildi

Öte yandan, dün yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün ara verilen şehirde, meydana gelen depremlerden dolayı eğitime 2 gün daha ara verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber