Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 23 Nisan 2024 - 12:37 Yorum: 0

Depremin vurduğu Sulusaray’da törenler ertelendi

Tokat’ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen depremler nedeniyle Atatürk Anıtına çelenk sunumu yapıldı. Tören haftaya ertelendi.Sulusaray İlçe Milli Eğitim Müdürü Zakir Alma, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlen...

Depremin vurduğu Sulusaray’da törenler ertelendi

Tokat’ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen depremler nedeniyle Atatürk Anıtına çelenk sunumu yapıldı. Tören haftaya ertelendi.
Sulusaray İlçe Milli Eğitim Müdürü Zakir Alma, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen törende, Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu gerçekleştirdi. İlçede meydana gelen depremler nedeniyle tören, önceki planlanan tarihten sonra bir hafta ertelendi. İlçe halkının ve öğrencilerin büyük bir coşkuyla beklediği 23 Nisan kutlamaları, depremin etkisiyle plan değişikliğine gitmek zorunda kalındı. Törenin yeni tarihi olarak önümüzdeki haftanın salı günü belirlendi. Zakir Alma’nın Atatürk Anıtı’na sunulan çelenk, ulusal bayramın önemini ve çocukların egemenliğini vurgulamak amacıyla düzenlenen etkinliklerin başlangıcını temsil ediyordu. Ancak doğal afetin etkisiyle bu anlamlı kutlama, bir hafta sonraya ertelendi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber