Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 09 Şubat 2023 - 09:58 Yorum: 0

Depremin yıkıcı görüntüsü araç kamerasına böyle yansıdı

Kahramanmaraş Elbistan merkezli meydana gelen 7.6 büyüklüğündeki depremde, Çukurova ilçesine bağlı Güzelyalı Mahallesi'ndeki Sinem Apartmanı'nın yıkılma...

Depremin yıkıcı görüntüsü araç kamerasına böyle yansıdı

Kahramanmaraş Elbistan merkezli meydana gelen 7.6 büyüklüğündeki depremde, Çukurova ilçesine bağlı Güzelyalı Mahallesi'ndeki Sinem Apartmanı'nın yıkılma anı bir araç kamerasına yansıdı.

Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan merkezli iki büyük depremin şok edici yeni görüntüleri ortaya çıkmaya devam ediyor. Tüm Türkiye'yi yasa boğan felaketin yıkımı Adana'da bir araç kamerası tarafından kaydedildi. Çukurova ilçesine bağlı Güzelyalı Mahallesi'ndeki Sinem Apartmanı'nın yıkılma anı ve sonrasındaki toz bulutu kameraya yansıdı. Görüntülerde, bina yıkıldıktan sonra beton parçalarının araca çarptığı görüldü. Ortalığı toz dumanı sararken, araç içerisinde bulunan vatandaş büyük panik yaşadı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber