Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 10 Mart 2023 - 20:38 Yorum: 0

Depremzede çocuklar için Nadal’ın raketi ve tişörtü satışa çıktı

Türkiye Tenis Federasyonu'nun deprem bölgesindeki "Çocuklarımız Geleceğimizdir" projesinde Nadal'ın raketi ve tişörtü açık arttırmaya çıkacak.

Depremzede çocuklar için Nadal’ın raketi ve tişörtü satışa çıktı

Türkiye Tenis Federasyonu'nun deprem bölgesindeki "Çocuklarımız Geleceğimizdir" projesinde Nadal'ın raketi ve tişörtü açık arttırmaya çıkacak.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen depremzede çocuklar için Türkiye Tenis Federasyonu'nun (TTF) başlattığı, deprem bölgesindeki "Çocuklarımız Geleceğimizdir" projesinde kullanılmak üzere Menejer Bayram Tutumlu, Shakira'nın hediye etmiş olduğu gitarı, Rafael Nadal'ın gramdslam da kullanmış olduğu raket ve tişörtü, Popescu'nun 2000 yılında UEFA finalinde giymiş olduğu ayakkabıları açık arttırma ile satışa çıkaracağını duyurdu. Tutumlu bu kampanya kapsamında yaptığı açıklamada, "Dünya tenisinin yaşayan efsanelerinden Rafael Nadal'ın, Grandslam turnuvalarında giydiği bir tişört ile yine tarihi maçlarda kullandığı raketi; dünyanın en tanınmış starlarından Shakira'nın konserlerinde kullandığı gitarı ve Türk Futbol Tarihi'nin en büyük olaylarından olan Galatasaray'ın UEFA Kupası zaferinde son penaltıları olan Popescu'nun Arsenal maçında giydiği kramponlarının gelirini yardım amaçlı kullanılmak üzere açık artırmaya çıkaracağımızı sizlerle paylaşmak isterim. Kampanya boyunca elde edilecek gelirin tamamını, Türkiye Tenis Federasyonumuz ile birlikte "Çocuklarımız Geleceğimizdir" projesi kapsamında Adıyaman'da tenis okullarının yapılmasını sağlamak üzere bağışlayacağım. Kampanya dışında kişisel olarak desteklerimi sürdüreceğimi de ayrıca belirtmek isterim" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber