Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 16 Nisan 2022 - 12:23 Yorum: 0

Derneğin aile okulu ve kültürel faaliyetleri hakkında bilgi verdiler

Anadolu Gençlik Derneği Kadın Kolları Başkanı Serpil Sunar ve Üniversite Komisyon Başkanı Zehra Yıldırım, Belediye Başkanı Alim Işık'ı makamında...

Derneğin aile okulu ve kültürel faaliyetleri hakkında bilgi verdiler

Anadolu Gençlik Derneği Kadın Kolları Başkanı Serpil Sunar ve Üniversite Komisyon Başkanı Zehra Yıldırım, Belediye Başkanı Alim Işık'ı makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık'ı makamında ziyaret eden Anadolu Gençlik Derneği Kadın Kolları Başkanı Serpil Sunar ve Üniversite Komisyon Başkanı Zehra Yıldırım, aile okulu ve kültürel faaliyetler hakkında bilgi verdiler.

Yapılan ziyaretin kendisini memnun ettiğini ifade eden Başkan Işık, Anadolu Gençlik Derneği'nin çalışmalarına belediye olarak destek vermeye hazır olduklarını hatırlatarak, kültürel faaliyetler ve diğer konularda iş birliği yapılabileceğini dile getirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber