Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 22 Mayıs 2024 - 16:16 Yorum: 0

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Karadağlı: “Van bu sezonu çok iyi geçirdi”

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, Van’da düzenlenen ’Akdamar Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Şenliği’nin yüzde 108 doluluk oranıyla çok iyi geçtiğini söyledi.Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Van Akd...

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Karadağlı: “Van bu sezonu çok iyi geçirdi”

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, Van’da düzenlenen ’Akdamar Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Şenliği’nin yüzde 108 doluluk oranıyla çok iyi geçtiğini söyledi.
Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Van Akdamar Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Şenliği"nin 21’incisi, Van Devlet Tiyatrosunun ev sahipliğinde başladı. Şenlik programına katılmak üzere Van’a gelen ve Van Devlet Tiyatrosunda sanatçılarla buluşan Genel Müdür Karadağlı, daha sonra gazetecilere açıklamalarda bulundu.

“İnanılmaz bir renklilikte geçiyor”
Van’ı şehir olarak çok sevdiğini belirten Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, göreve geldiğinden bu yana Van’a gelmediğini söyledi. Genel Müdür Karadağlı, “Burada çok önemli bir aktivite var. Bu yıl 21’incisi düzenlenen Van Akdamar Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Şenliği inanılmaz bir renklilikte geçiyor. Özellikle bu sene daha da çok izleyici, daha çok katılım sağlamış durumdayız. Van bu sezonu çok iyi geçirdi. Normalde 50-60 bin seyirci bandında giderken, bu sene 90 binlerde ve yüzde 108 doluluk oranıyla devam ediyor. Çok mutluyuz” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
deneme bonusu