Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
22:46 Kocaeli’de 892 bin 900 makaron ile 480 kilogram kıyılmış tütün ele geçirild...22:44 Tercan’da Gençlik Yürüyüşü yapıldı22:43 İbrahim Üzülmez: "Pendikspor oynadığı hiçbir müsabakada hem istatistiksel a...22:43 Van’da Filistin için meşaleli yürüyüş yapıldı22:42 Bakan Yumaklı: "Amasya’daki hayvana eziyet görüntüleri kesinlikle kabul edi...22:41 Beylikdüzü’nde hastanede ölü bulunan hemşirenin son görüntüleri ortaya çıkt...22:39 Erzincan’da bozayı çöp konteynerlerinde yiyecek ararken görüldü22:39 Göksel Gümüşdağ: "Başakşehir’in DNA’sında hep Avrupa var"22:36 İstanbul’da "Bir Ulus Uyanıyor" konseri düzenlendi22:33 Tokat’ta ihbar üzerine gidilen evde patlama: 2’si jandarma personeli 4 yara...22:28 Mustafa Keçeli: “Sezonu genel değerlendirirsek bizim için iyi bir yerdeyiz”22:28 Mustafa Keçeli: “Sezonu genel değerlendirirsek bizim için iyi bir yerdeyiz”22:27 Otomobil su kanalına uçtu: 2 kişi kayıp22:27 Otomobil su kanalına uçtu: 2 kişi kayıp22:26 Abdullah Avcı: “Türkiye Kupası’nı 10. kez camiaya hediye etmek istiyoruz”22:26 Abdullah Avcı: “Türkiye Kupası’nı 10. kez camiaya hediye etmek istiyoruz”22:23 Gisdol: "Sonunda başardık, takımımdan ne kadar gurur duysam azdır"22:23 Gisdol: "Sonunda başardık, takımımdan ne kadar gurur duysam azdır"22:23 Balıkesir’de çevrecilerden basın açıklaması22:23 Balıkesir’de çevrecilerden basın açıklaması
Asayiş 05 Mayıs 2024 - 16:14 Yorum: 0

Devrilen hafriyat kamyonunun sürücüsü yaralandı

Hatay’ın Antakya ilçesinde şantiye alanında devrilen hafriyat kamyonunun sürücüsü yaralandı.Kaza, Antakya ilçesi General Şükrü Kanatlı Mahallesi Ayşe Fitnat Hanım Caddesi’nde bulunan şantiye alanında meydana geldi. Hafriyat doldurmak i...

Devrilen hafriyat kamyonunun sürücüsü yaralandı

Hatay’ın Antakya ilçesinde şantiye alanında devrilen hafriyat kamyonunun sürücüsü yaralandı.
Kaza, Antakya ilçesi General Şükrü Kanatlı Mahallesi Ayşe Fitnat Hanım Caddesi’nde bulunan şantiye alanında meydana geldi. Hafriyat doldurmak için şantiyeye gelen kamyon, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle devrildi. Çevredeki vatandaşların 112’yi araması üzerine bölgeye itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, kazada yaralanan sürücüyü kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber