Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 06 Ekim 2022 - 12:03 Yorum: 0

Didim Atatürk Stadı’nın yeni yapılan soyunma odaları ilk maça yetişti

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ihalesi yapılarak tamamlanan Didim Atatürk stadının soyunma odaları ilk maçta hazır hale getirildi.

Didim Atatürk Stadı’nın yeni yapılan soyunma odaları ilk maça yetişti

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ihalesi yapılarak tamamlanan Didim Atatürk stadının soyunma odaları ilk maçta hazır hale getirildi.

Didim'deki Atatürk Stadı'nın kullanım haklarının Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne geçmesinin ardından yıllardır kullanılan futbolcu ve hakemlerin kullandığı soyunma ve dinlenme odaları il müdürlüğünce yıkıldı. Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ihale neticesinde yıkılan soyunma odalarının yerine daha geniş bir şekilde yeni soyunma ve dinlenme odaları ile bayan hakemler için ayrı soyunma odaları yapıldı.

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Saygın Yapı Didim Belediyespor'un geçen hafta oynadığı Yatağanspor maçı öncesinde soyunma ve dinlenme odalarının iç tefrişatı ile pencere ve kapıları takılırken, parke taşı döşeme ve çevre düzenlemesi işleri de Didim Belediyesi tarafından gerçekleştirildi. Didim Atatürk Stadı'nın yeni soyunma odaları tüm eksiklikleri giderilerek maça yetiştirilirken, soyunma odaların son görüntüsü de Didimli sporseverleri memnun etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber