Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Şubat 2022 - 11:50 Yorum: 0

Didim Belediye Başkanı Atabay’ın ’Miraç Kandili’ mesajı

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Didim Belediye Başkanı Atabay’ın ’Miraç Kandili’ mesajı

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Didim Belediye Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay Miraç Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi;

"Regaip Kandili ile girdiğimiz mübarek üç aylarda, Miraç Kandili'ni karşılıyor olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Kültürümüzde kandiller beraberliğin, barış ve dayanışmanın öne çıktığı müstesna günlerdir. Yardıma muhtaçlara el uzatmak, destek olmak ve paylaşmak, böyle özel günlerde daha da ayrı bir önem kazanır. Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (SAV) miraca yükselerek Rabbimize vasıl olması gibi, bizlerin de gönül miracımız ile bağışlanmaya vasıl olmayı yüce Mevlam nasip etsin. Rabbim bizleri böyle gecelerin kıymetini bilenlerden eylesin. Miraç kötülükten iyiliğe, çirkinlikten güzelliğe, cimrilikten cömertliğe nefretten sevgiye, dağınıklıktan birliğe ulaşmayı başarmaktır. Bu mübarek gecede özünde her türlü kötülükten arınma, insanlığın yararına değerler üretme, fedakarlık, paylaşma, sorumluluk ve ilahi emirlere teslimiyet göstererek yüce mertebelere erişmek vardır. Miraç Kandili'nin özellikle şu anda aktif şekilde devam eden savaşlar başta olmak üzere salgınların, kötü gidişatın son bulmasına vesile olmasını diliyorum. Bu duygularla başta Aydın ve Didimli vatandaşlarımız olmak üzere, tüm inananların Miraç Kandili'ni kutluyor, Cenab-ı Allah'tan bütün insanlığa esenlikler diliyorum."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber