Aydın'ın Didim Belediyesi ile TMMOB'a bağlı Harita Mühendisleri Odası İzmir Şube yönetimi ve Mimarlar Odası Didim temsilciliği arasında işbirliği protokolü...
Aydın'ın Didim Belediyesi ile TMMOB'a bağlı Harita Mühendisleri Odası İzmir Şube yönetimi ve Mimarlar Odası Didim temsilciliği arasında işbirliği protokolü imzalandı.
Protokol öncesinde konuşan Başkan Atabay meslek odalarını önemseyen bir belediye olduklarını ifade ederek "Bu protokoller önemli, daha önce İnşaat Mühendisleri Didim temsilciliği ile yapmıştık. Bugünde Harita Mühendisleri ve Mimarlarla bunu yapacağız. İş yükümüzü hafifletecek çalışma; bu konunun elzem olduğunu düşünüyorum. Yapılar konusunda artık çift süzgeçten geçecek bir durum ortaya çıktı. 2 ay sonra meslek odalarına yönelik şartların çok daha iyi olacağını düşünüyorum" dedi.
Harita Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Özhan Kaynarcan ise protokolün bağlayıcı olmadığını ifade ederek "Üretilen hizmetlerin Oda ve belediye tarafından meslektaşlarımızla birlikte kontrol yetkisi olacak ve bu hizmet ücretsiz olarak verilecek. Harita mühendisleri olarak planlarda daha az sıkıntıların yaşanması noktasında çalışacağız" dedi.
Mimarlar Odası Didim Temsilcisi Hazal Çiçek ise "Bizde belediye ile üyelerimiz arasında işbirliğinin sağlanması, kent estetiği ve silueti noktasında doğru hareket edilmesi için protokol imzaladık" dedi.
Konuşmaların ardından hazırlanan işbirliği protokolü imzalandı.
Didim Belediyesi başkanlık makamında gerçekleşen işbirliği protokol törenine Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Başkan Yardımcıları Öznur Gündoğdu Demirci ve Zeynel Şener, Harita Mühendisleri Odası İzmir Şube başkanı Özhan Kaynarcan, Mimarlar Odası Didim Temsilcisi Hazal Çiçek ve meslek örgütü yöneticileri katıldı.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
Kırkağaç’ta dolandırıcılık olayının ardından altınlarla Akşehir’e geldikleri belirlenen şüpheliler, polis ve jandarma ekiplerinin çalışmasıyla Bozlağan Mahallesi’nde yakalandı. Şüphelilerin üzerinde yapılan aramada 29 bilezik, 8 adet 2,5’lik altın, 1 çeyr
Elazığ’da sağlık hizmetlerinin kapasitesinin artırılması ve bölgeye sunulan sağlık hizmetlerinin güçlendirilmesi amacıyla önemli bir yatırım daha hayata geçiriliyor. Fırat Üniversitesi Hastanesi’nin yeni hizmet binasının temel atma töreni gerçekleştirildi
Yunanistan Ulusal Kamu Sağlığı Kurumu (EODY), haftalık epidemiyolojik gözetim raporunda çok sayıda belediyeyi "yüksek riskli" kategorisine aldı. Rapora göre, riskli bölgeler özellikle başkent Atina'nın yer aldığı Attika bölgesi ile Selanik çevresinde yoğ
Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), bazı sosyal medya hesaplarında yer alan ve "Türkiye'de elektrikli araçlara kilometre bazlı yeni bir vergi sisteminin getirileceğine yönelik algı oluşturma amacı güden" paylaşımların gerçeği yansıtmadığını bildirdi.
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından göçmen kaçakçılığına yönelik çalışmalar gerçekleştirildi. 19 Ağustos-21 Eylül 2026 tarihleri arasında yürütülen faaliyetlerde, göçmen ka
Irak devlet haber ajansı Irak INA'nın havaalanı yönetiminden aktardığına göre, Irak'ın merkezindeki Necef Uluslararası Havalimanı, İran'a gidiş ve geliş tüm uçuşlar yerel saatle 02.00 itibariyle ikinci bir duyuruya kadar askıya alındı. Yapılan açıklamada,
Mersin Limanı çıkışında iki kamyonun karıştığı trafik kazası meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, liman çıkışında ilerleyen bir kamyon, önünde seyreden başka bir kamyona arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle arkadan gelen kamyonun sürücüsü araç içeris
Cuma namazı sonrasında kılınan cenaze namazına; HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Mehmet Eşin, merhumun ailesi, yakınları, GİMDES çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Namaz sonrasında helallik alınan cenaze, dualarla omuzlarda taşınarak defnedilmek üze
BM: Dünya genelinde 117 milyon insan yerinden edildi
Amed Sporti̇f Faali̇yetler
Galatasaray A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Arca Çorum Fk
İstanbul Başakşehi̇r Fk
Gençlerbi̇rli̇ği̇
Erzurumspor Fk
Tümosan Konyaspor
Samsunspor A.ş.
Göztepe A.ş.
Eyüpspor