Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 17 Ekim 2021 - 11:28 Yorum: 0

Diyadin Meydanı yeni çehresine kavuşuyor

Ağrı'nın Diyadin İlçesinde yapılması planlanan Bisiklet ve Yürüyüş Yolu Projesi , Kent Meydanı Projesi ve Köprü Kaplıcası ile ilgili yapılacak revizyon...

Diyadin Meydanı yeni çehresine kavuşuyor

Ağrı'nın Diyadin İlçesinde yapılması planlanan Bisiklet ve Yürüyüş Yolu Projesi , Kent Meydanı Projesi ve Köprü Kaplıcası ile ilgili yapılacak revizyon çalışmaları başladı.

İller Bankası ve Diyadin belediye teknik personelleri; yapılması planlanan Bisiklet ve Yürüyüş Yolu Projesi , Kent Meydanı Projesi ve Köprü Kaplıcası ile ilgili yapılacak revizyon çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Diyadin Belediyesi tarafından ilçenin çehresini güzelleştirmek, ilçe sakinlerine, yerli ve yabancı ziyaretçilere bakımlı alanlar sunmak amacıyla başlatılan çalışmayla kapsamlı bir projeyle yenileniyor.

Diyadin Meydanı yeni çehresine kavuşuyor

Diyadin Meydanı yeni çehresine kavuşuyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber