Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 25 Şubat 2022 - 14:33 Yorum: 0

Diyarbakır’da çok sayıda kaçak ürün ele geçirildi

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığınca, Çınar İlçe Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri,...

Diyarbakır’da çok sayıda kaçak ürün ele geçirildi

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığınca, Çınar İlçe Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Aşağıkonak Mahallesinde yol kontrol noktasında bir araç içerisinde 4 bin 453 paket kaçak sigara, 10 adet kaçak cep telefonu ve 9 litre kaçak içki ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığınca Çınar İlçe Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri tarafından Aşağıkonak Jandarma Karakol Komutanlığı önünde yol kontrol ve arama noktasında icra edilen aramada Diyarbakır istikametine seyir halinde bulunan bir yolcu otobüsü durdurulduğu belirtildi. Bahse konu araçta yapılan kontrolde 4 bin 543 paket bandrolsüz kaçak sigara, 10 adet kaçak cep telefonu ve 9 litre kaçak içki ele geçirildiği bildirildi.

Ele geçirilen malzemelerin muhafaza altına alındığı, yakalanan şüpheliler hakkında soruşturma başlatıldığı kaydedildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber