Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 20 Nisan 2024 - 11:08 Yorum: 0

Diyarbakır’da gasp ve yaralama olaylarına karışan gruba ‘balistik’ operasyonu: 6 tutuklama

Diyarbakır’da gasp ve yaralama olaylarına karışan gruba yönelik düzenlenen “balistik” operasyonunda gözaltına alınan 6 şüpheli tutuklandı.İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro ekipleri, mağdurları tehdit edere...

Diyarbakır’da gasp ve yaralama olaylarına karışan gruba ‘balistik’ operasyonu: 6 tutuklama

Diyarbakır’da gasp ve yaralama olaylarına karışan gruba yönelik düzenlenen “balistik” operasyonunda gözaltına alınan 6 şüpheli tutuklandı.
İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro ekipleri, mağdurları tehdit ederek para isteyen, zorla telefonlarını alan, gasp yapıp otomatik silahla yaralama olayına karışan gruba yönelik çalışma yaptı.
Görgü tanıklarının beyanından “kuru kafa” dövmeli şahsın peşine düşen ekipler, arşiv çalışmasından H.O’yu tespit etti. Şüpheliler H.O, A.A, A.G, R.Ç, Ş.O. ve M.Y. balistik operasyonu ile yakalandı.
Şüphelilerin kullandıkları suç aleti Kaleşnikof, uzi, çelik yelek ve çok sayıda ruhsatsız tabanca ele geçirildi.
6 şüpheli, emniyet işlemlerinin ardından “Nitelikli Yağma ve Kasten Öldürmeye teşebbüs” suçlarından sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Şüpheliler, silahlı kavgaya karıştıktan sonra kaçtıkları anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Balistik bulgu incelemesi sonucu, olay yerinde bulunan boş kovanlar ele geçen silahlarla eşleşti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber