Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 26 Mayıs 2024 - 13:03 Yorum: 0

Diyarbakır’da yıldırım düşen inşaat malzemeleri deposu küle döndü

Diyarbakır’ın merkez Yenişehir ilçesinde yıldırım düşmesi sonucu inşaat malzemelerinin olduğu depo küle döndü.Edinilen bilgilere göre, Şehitlik Mahallesi Tatlıcılar Sitesi bölgesinde dün akşam saatlerinde inşaat malzemesi deposuna yıld...

Diyarbakır’da yıldırım düşen inşaat malzemeleri deposu küle döndü

Diyarbakır’ın merkez Yenişehir ilçesinde yıldırım düşmesi sonucu inşaat malzemelerinin olduğu depo küle döndü.
Edinilen bilgilere göre, Şehitlik Mahallesi Tatlıcılar Sitesi bölgesinde dün akşam saatlerinde inşaat malzemesi deposuna yıldırım isabet etti.
İsabet sonrası depo, alevlere teslim olarak küle döndü.
112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yangın, ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü.
Yangımda can kaybı, yaralanan olmazken maddi zarar oluştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
deneme bonusu