Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Teknoloji 25 Nisan 2024 - 16:51 Yorum: 0

DJI, yeni hava destekli ekin koruma drone’larını tanıttı

DJI, yeni tarım drone’larını yükseltilmiş SmartFarm uygulamasıyla tüm dünyada piyasaya sunduğunu açıkladı.Sivil drone ve kamera teknolojisinde dünyada önde gelen şirketlerden biri olan DJI, Agras T50 ve Agras T25 drone’ların uluslarara...

DJI, yeni hava destekli ekin koruma drone’larını tanıttı

DJI, yeni tarım drone’larını yükseltilmiş SmartFarm uygulamasıyla tüm dünyada piyasaya sunduğunu açıkladı.
Sivil drone ve kamera teknolojisinde dünyada önde gelen şirketlerden biri olan DJI, Agras T50 ve Agras T25 drone’ların uluslararası lansmanını duyurdu. Popüler Agras drone serisini temel alan T50, daha büyük ölçekli ekin yetiştirme operasyonları için önemli verimlilik sunarken, hafif T25 daha küçük alanlar için daha taşınabilir olacak şekilde tasarlandı. Her iki drone da kapsamlı hava uygulama yönetimi için güçlü özellikler sunan yükseltilmiş SmartFarm uygulamasıyla uyumlu.
Konu hakkında değerlendirmede bulunan DJI Tarım Küresel Satış Müdürü Yuan Zhang, "Küresel bir tarım teknolojisi lideri olarak, püskürtme ve dağıtıma yönelik en yeni DJI Agras drone’larla hassas tarımı ileriye taşımayı hedefliyoruz. Bugüne kadar 100’den fazla ülke ve bölgede tarım arazileri DJI Tarım drone’ları tarafından işlendi. Ekin korumaya yönelik başarısı kanıtlanmış çözümlerimiz sayesinde çiftçi aileler ve büyük ölçekli yetiştiriciler çevresel etkiyi en aza indirirken verimi artırabilir, kimyasal kullanımını ve maliyetleri de azaltabilirler" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber