Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 22 Nisan 2024 - 13:25 Yorum: 0

DNA’nın kimyası Antalya Bilim Merkezi’nde konuşulacak

Antalya Bilim Merkezi, ‘Dünya DNA Günü’ kapsamında Akdeniz Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Memduh Sami Taner’le öğrencileri buluşturuyor. DNA’nın Kimyası, adlı söyleşi 24 Nisan Çarşamba günü saat 13.30’da gerçekleştirilecek.‘Dünya...

DNA’nın kimyası Antalya Bilim Merkezi’nde konuşulacak

Antalya Bilim Merkezi, ‘Dünya DNA Günü’ kapsamında Akdeniz Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Memduh Sami Taner’le öğrencileri buluşturuyor. DNA’nın Kimyası, adlı söyleşi 24 Nisan Çarşamba günü saat 13.30’da gerçekleştirilecek.
‘Dünya DNA Günü’ kapsamında, Antalya Bilim Merkezi önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Akdeniz Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Memduh Sami Taner, etkinlik kapsamında 24 Nisan Çarşamba günü saat 13.30’da öğrencilere ‘DNA’nın Kimyası’nı anlatacak. Prof. Dr. Taner, genetik hastalıklar, genetik çeşitlilik, genetik araştırmalar, DNA’nın tıp, tarım, çevre bilimi ve biyoteknoloji gibi alanlardaki tecrübelerini katılımcılarla paylaşacak.

DNA günü
Dünya DNA Günü; genetik bilimini ve DNA’nın önemini vurgulayarak toplumları genetik hastalıklar, genetik çeşitlilik ve genetik araştırmalar konusunda bilinçlendirmeyi hedefliyor. Ayrıca, DNA analizi ve genomik araştırmaların tıp, tarım, çevre bilimi ve biyoteknoloji gibi alanlardaki uygulamalarını vurguluyor. Dünya DNA Günü, insanlığın genetik mirasını kutlamanın yanı sıra, genetik biliminin ilerlemesini ve potansiyelini kutlayarak gelecekteki araştırmalar ve keşifler için ilham kaynağı oluyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber