Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 24 Şubat 2022 - 17:09 Yorum: 0

Doğalgaz Dursunbey’de konutlara verildi

Dursunbey'de geçtiğimiz ay açılışı yapılan doğalgaz, tesisatı tamamlanan konutlarda yanmaya başladı.

Doğalgaz Dursunbey’de konutlara verildi

Dursunbey'de geçtiğimiz ay açılışı yapılan doğalgaz, tesisatı tamamlanan konutlarda yanmaya başladı.

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan'ın uzun uğraşları sonrası ilçede çalışmaları başlayan doğalgazın kullanımına başlandı. İlçede ilk doğalgaz açılışı yapılan Yusuf Turhan'ın evini ziyaret eden Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, kömürlü kaloriferini kapatarak doğalgaz yakmaya başlayan Turhan'a hayırlı olsun dileklerini iletti.

Tesisat hakkında çalışanlardan bilgi alan Başkan Bahçavan, Dursunbeylilerin doğalgaza olan ilgisinden dolayı memnun olduklarını söyledi. Başkan Bahçavan, "Bugün bir sevinç yaşıyoruz. Dursunbey'de ilk doğalgazımızı Yusuf kardeşimizin evinde yakıyoruz. Emeği geçen ustalarımıza, doğalgaz dağıtım şirketine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığına milletvekillerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Doğalgaz çalışmalarının 2022 yılında da devam edeceğini hatırlatan Başkan Bahçavan, çalışma yapılacak bölgeler ile ilgili duyuruları önümüzdeki süreçte vereceklerini hatırlattı. Dursunbey'de ilk doğalgaz evinde yanmaya başlayan Yusuf Turhan ise, "Olmaz denilen Dursunbey'de oldu. Emeği geçen Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan'a çok teşekkür ediyorum. Dursunbey'de doğalgazı ilk yakmak bize nasip oldu. Hayırlı ve ömürlü olsun inşallah" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber