Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 18 Ocak 2023 - 09:43 Yorum: 0

Doğan Araslı Bulvarında feci kaza: 1 ölü, 2 yaralı

Aşırı hızlı olduğu iddia edilen otomobil, yolun karşısına geçmek isteyen yayaya çarptı.

Doğan Araslı Bulvarında feci kaza: 1 ölü, 2 yaralı

Aşırı hızlı olduğu iddia edilen otomobil, yolun karşısına geçmek isteyen yayaya çarptı. Çarpmanın etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, önce refüje ardından aydınlatma direklerine çarparak durdu. Kazada yaya hayatını kaybederken, sürücü ve yanındaki kişi yaralandı.

Kaza, saat 00.30 sıralarında Doğan Araslı Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aşırı hızlı olduğu iddia edilen 34 AKN 088 plakalı otomobilin sürücüsü Akın G., yolun karşısına geçmeye çalışan M.D isimli şahsa çarptı. Çarpmanın etkisiyle M.D. metrelerece sürüklenirken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil ise önce refüje ardından da güvenlik kameralarını taşıyan direğe çarptı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahaleyi olay yerinde yaptığı yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Otomobilin çarptığı M.D. ağır yaralanırken otomobil sürücüsü Akın G. ve yanında bulunan S.Ç isimli bir kadın hafif şekilde yaralandı. Hastaneye kaldırılan M.D.'nin yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi.

Kaza anı güvenlik kamerasına anbean yansıdı

Görüntülerde, yolun karşısına geçmek isteyen yayaya, otomobilin çarptığı görülüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber