Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 20 Aralık 2023 - 10:41 Yorum: 0

Doğanşehir’de yıkımlar sürüyor

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde ağır hasarlı binaların kontrollü yıkım işlemleri sürüyor.Kahramanmaraş merkezli depremlerde etkilenen Malatya’da kent merkezi, ilçeler ve kırsal bölgelerdeki ağır hasarlı binaların yıkım işlemleri sürüy...

Doğanşehir’de yıkımlar sürüyor

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde ağır hasarlı binaların kontrollü yıkım işlemleri sürüyor.
Kahramanmaraş merkezli depremlerde etkilenen Malatya’da kent merkezi, ilçeler ve kırsal bölgelerdeki ağır hasarlı binaların yıkım işlemleri sürüyor. “Asrın Felaketi” olarak nitelendirilen depremlerde çok sayıda yapının hasar aldığı Doğanşehir ilçesinde de ağır hasarlı binaların yıkımı kontrollü şekilde devam ediyor. Sona yaklaşılan yıkımlar sonrası ortaya çıkan enkazların kamyonlarla döküm sahalarına taşındığı ilçede, yıkım işlemlerinin yıl sonuna doğru tamamlanması bekleniyor.
İlçe genelindeki yıkım çalışmalarını yakından takip eden Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, yıkım çalışmalarının en kısa sürede tamamlanması için yoğun bir çaba gösterdiklerini belirterek, ilçenin yeniden imarı ve ihyası için var güçleri ile çalıştıklarını söyledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber