Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 03 Şubat 2023 - 15:53 Yorum: 0

Doğu derbisinin hakemleri belli oldu

Karşılaşmayı Van Bölgesi hakemlerinden Yunus Gül, Elif Yılmaz ve Mazlum Bilici hakem 3'lüsü yönetecek.

Doğu derbisinin hakemleri belli oldu

Kars 36 Spor Serhat Ardahan Spor karşılaşmasının hakemleri belli oldu.

Karşılaşmayı Van Bölgesi hakemlerinden Yunus Gül, Elif Yılmaz ve Mazlum Bilici hakem 3'lüsü yönetecek. Karşılaşmanın 4'üncü hakemi ise Çağrı Çırpan, karşılaşması Prof. Dr. Abamüslüm Güven Stadyumunda 5 Şubat 2023 Pazar günü saat 13.00'te oynanacak.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi'nde Doğu derbisi olarak öne çıkan Kars 36 Spor Serhat Ardahan Spor karşılaşmasına tüm taraftarlar davet edildi. Serhat Ardahan Spor 10 puanla 11'inci sırada yer alırken, Kars 36 Spor ise 9 puanla 10'uncu sırada bulunuyor. Kars 36 Spor Serhat Ardahan Spor karşılaşmasından 3 puanla ayrılması durumunda düşmen hattından da uzaklaşmış olacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber