Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Kültür 08 Şubat 2023 - 12:08 Yorum: 0

Doğu Karadeniz’de kar nedeniyle 493 köy yolu ulaşıma kapandı

Doğu Karadeniz Bölgesi'nde etkili olan kar yağışıyla birlikte bölgede 493 köy ve mahalle yolu ulaşıma kapandı.

Doğu Karadeniz’de kar nedeniyle  493  köy yolu ulaşıma kapandı

Doğu Karadeniz Bölgesi'nde etkili olan kar yağışıyla birlikte bölgede 493 köy ve mahalle yolu ulaşıma kapandı. Artvin, Giresun, Gümüşhane ve Rize'de etkili olan kar yağışı sebebiyle bu illere bağlı birçok köy ve mahalleye ulaşım sağlanamıyor.

Kar yağışı nedeniyle Rize merkezde 5, Ardeşen'de 17, Çamlıhemşin'de26, Çayeli'de 20 Fındıklı'da 5, Güneysu'da 9, Hemşin'de 8, İkizdere'de 29 ve Kalkandere'de 3 olmak üzere toplam 122 köy yolu ulaşıma kapanırken, kar Gümüşhane'de de etkili oldu. Gümüşhane merkezde 30, Köse 3, Kürtün 13, Şiran 9 ve Torul ilçesinde 15 olmak üzere 70 köye ulaşım sağlanamıyor.

Giresun ilinde de kar yağışı etkili oldu. Giresun'da merkeze bağlı 2, Alucra 22, Bulancak 14, Çamoluk 11, Çanakçı 4, Dereli 22, Doğankent 5, Espiye 12, Görele 28, Güce 6 Keşap 3, Hisar 31, Tirebolu 23 ve Yağlıdere ilçesine bağlı 10 olmak üzere toplam 193 köy yolu ulaşıma kapandı.

Artvin'de ise merkeze bağlı 5, Ardanuç 5, Arhavi 14, Borçka 38, Murgul 11, Şavşat 21 ve Yusufeli'ne bağlı 14 köy olmak üzere toplam 108 köy yolu ile ulaşım sağlanamıyor.

Doğu Karadeniz'de toplamda 493 köy yolu ulaşım sağlanamazken, ekiplerin kapalı köy yollarını yeniden ulaşıma açmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber