Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 31 Mart 2023 - 16:28 Yorum: 0

Doğukent’te seyircisiz randevu

TFF 3. Lig 1. Grubun 26. haftasında ES Elazığspor sahasında Edirnespor'la seyircisiz maçta karşı karşıya gelecek.

Doğukent’te seyircisiz randevu

TFF 3. Lig 1. Grubun 26. haftasında ES Elazığspor sahasında Edirnespor'la seyircisiz maçta karşı karşıya gelecek.

ES Elazığspor, TFF 3. Lig 1. Grubun 26. haftasında 2 Nisan Pazar günü Edirnespor'u konuk edecek. Geride kalan 2 haftada aldığı yenilgilerle Play-Off hattından uzaklaşan Elazığspor, pazar günü Edirnespor'u mağlup ederek kalan haftalar için rahat nefes almak istiyor. Hakkı İsmet Şimşek harici sakat ve cezalı futbolcusu bulunmayan ES Elazığspor'da Muhammet Ensar Çavuşoğlu, Mesut Saray, İzzet Topatar ve Emre Akgün Edirnespor maçı öncesi sarı kart ceza sınırında.

Doğukent Hıdır Bilek Stadyumunda pazar günü 15.00'da başlayacak karşılaşmayı Adana Bölgesi B Klasman Hakemi Metehan Alpat yönetecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber