Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 22 Mart 2024 - 16:21 Yorum: 0

Dolandırıcılık suçundan 26 yıl 8 ay hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Samsun’da "dolandırıcılık" suçundan hakkında kesinleşmiş toplam 26 yıl 8 ay hapis ve "karşılıksız çek düzenlemek" suçundan 175 bin 212 lira da para cezası bulunan bir kişi polis tarafından yakalandı.Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık...

Dolandırıcılık suçundan 26 yıl 8 ay hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Samsun’da "dolandırıcılık" suçundan hakkında kesinleşmiş toplam 26 yıl 8 ay hapis ve "karşılıksız çek düzenlemek" suçundan 175 bin 212 lira da para cezası bulunan bir kişi polis tarafından yakalandı.
Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar gerçekleştirdi. KOM polisi, kurduğu paravan şirket ile kendisini iş insanı olarak tanıtan, sanayi ve inşaat sektörlerindeki firmalardan yüklü miktarda mal satın alarak karşılıksız çek ve senetler düzenleyip, dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla yargılandığı mahkemece "nitelikli dolandırıcılık" suçundan toplam 26 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası ve "karşılıksız çek düzenleme" suçundan da 175 bin 212 TL para cezası ile 5 farklı ilden aranması bulunan N.E.’yi yakalayarak gözaltına aldı. KOM Şube Müdürlüğündeki işlemleri tamamlanan N.E. bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber