Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
21:45 Adalet Bakanı Tunç, Türkiye’nin Saraybosna Büyükelçiliğini ziyaret etti21:45 Adalet Bakanı Tunç, SDA Genel Başkanı İzzetbegoviç ile bir araya geldi21:44 Tokat’ta 5.6 büyüklüğündeki deprem güvenlik kameralarına yansıdı21:43 Gaziantep’te cinayetten hüküm giyen zanlı Yalova’da yakalandı21:43 Adalet Bakanı Tunç, Bosna-Hersek Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Başkanı...21:27 Amasya’da ahırda çıkan yangın söndürüldü21:17 Kenya Genelkurmay Başkanı Ogolla helikopter kazasında hayatını kaybetti21:16 CHP Genel Başkanı Özel: "Bugün beka sorunu her 4 gençten üçünün bavulları z...21:11 A Milli Kadın Hentbol Takımı’nın EURO 2024’teki rakipleri belli oldu21:07 Muğla heyeti Erasmus projesi için İspanya’ya gitti21:02 Babaeski’de tüp yüklü kamyonda korkutan yangın21:01 İtalya Dışişleri Bakanı Tajani: "(İran saldırısı) İsrail’in vereceği karşıl...21:00 Gölcük’te bungalovların kiralanması krizi belediye meclisine yansıdı: Gölcü...21:00 TBMM İliç Maden Kazası Araştırma Komisyonu ilk toplantısını gerçekleştirdi20:59 Amasya AFAD’dan depremin sarstığı Tokat ve Yozgat’a destek ekibi20:56 Yalova’da 2 hektar ormanın yanmasına neden olan zanlı gözaltına alındı20:56 Başkan Tetik şehit yakınları ile bir araya geldi20:54 Skytrax’tan dünyanın en iyi 10 havalimanı arasına giren İstanbul Havalimanı...20:46 Yozgat’ta 3 ilçede okullar 1 gün süreyle tatil edildi20:45 Fare, araca 8 bin liralık zarar verdi
Ekonomi 01 Şubat 2023 - 12:28 Yorum: 0

Dolap, yaklaşık 25 milyon ürünü yeni sahipleri ile buluşturdu

İkinci el ürün platformu Dolap'ta kullanıcılar 2022 yılında yaklaşık 25 milyon ürün satışı gerçekleştirdi.

Dolap, yaklaşık 25 milyon ürünü yeni sahipleri ile buluşturdu

İkinci el ürün platformu Dolap'ta kullanıcılar 2022 yılında yaklaşık 25 milyon ürün satışı gerçekleştirdi. Toplam satıcı sayısı 3,5 milyona ulaşırken, platformda 1.3 milyon bireysel kullanıcı ilk kez satış yaptı.

Türkiye'nin önde gelen ikinci el ürün platformlarından Dolap, 2022 yılı sonuçlarını açıkladı. Platformda kullanıcılar 2022 yılında yaklaşık 25 milyon ürün satışı gerçekleştirdi. 2022 yılında 1.3 milyon bireysel kullanıcı ilk kez platform üzerinden satış yaptı. Platformun toplam satıcı sayısı 3,5 milyona ulaşırken, 2 milyon kişi ise hem alıcı hem satıcı olarak platformda yer aldı. Kullanıcılarının büyük çoğunluğu kadınlardan oluşan platform, kadınlara ve ailelerine ekonomik ve sosyal faydanın yanı sıra yeniden kullanım ile döngüsel ekonomiye de katkı sağlıyor.

En fazla satış yapılan kategori "Kadın Giyim ve Aksesuar" oldu

Yapılan açıklamaya göre platformda, Kadın Giyim ve Aksesuar, Bebek ve Çocuk, Ev ve Yaşam, Erkek Giyim ve Aksesuar, Elektronik olmak üzere 5 farklı kategori bulunurken, bu kategoriler arasında 2022 yılının lider kategorisi "Kadın Giyim ve Aksesuar" oldu. Alıcı ve satıcı arasında etkileşim sağlayan pek çok özelliği platform, hem avantajlı fiyatlara ulaşmayı hem de eğlenceli bir alışveriş deneyimi sunması ile öne çıkıyor. En yaygın olarak tercih edilen "ürün beğenme" özelliği ise etkileşimin ana unsurlarından biri olarak yer alıyor.

Eylül kampanyalarıyla birlikte Dolap üzerinden 500 bin ürün yeni sahipleriyle buluştu

Toplamda 10 adet kampanya düzenleyen platformda en önemli kampanya dönemi Eylül olarak ön plana çıktı. Eylülde Kazandıran Alışveriş Günleri kampanyası ile 500 binden fazla ürün satıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber