Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 07 Mayıs 2024 - 10:22 Yorum: 0

Down Futsal Takımı sporcularından Başkan Büyükkılıç’a sevgi gösterisi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Antrenörü Uğur Arı ile Türkiye Down Sendromlu Futsal Milli Takımı Kalecisi Hacı Ömer Arslantürk ve Kocasinan Down Futsal Takımı sporcularını misafir...

Down Futsal Takımı sporcularından Başkan Büyükkılıç’a sevgi gösterisi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Antrenörü Uğur Arı ile Türkiye Down Sendromlu Futsal Milli Takımı Kalecisi Hacı Ömer Arslantürk ve Kocasinan Down Futsal Takımı sporcularını misafir etti. Başkan Büyükkılıç, Down Sendromlu sporcuların sıcak ilgi ve sevgisi ile karşılaştı.
Büyükşehir Belediyesi, Kayseri’yi bir spor şehri yapmak için sporun her alanında takımların ve sporcuların destekçisi olmaya devam ederken, Başkan Büyükkılıç’ın gençlere verdiği özel önem doğrultusunda sporun ve sporcunun yanında olmayı sürdürüyor.
Başkanlık Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Büyükkılıç, sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceklerini belirterek, sporcular için her zaman desteklerin süreceğini ifade etti.
Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Antrenörü Uğur Arı ise şampiyona ile ilgili bilgiler vererek, “Milli takımda 2021’de Avrupa şampiyonu olduk, 2022’de dünya üçüncüsü olduk, 2023’te tekrar Avrupa Şampiyonu olduk, bu sene de Antalya’da dünya ikincisi olduk. Hacı Ömer de bizi temsil ediyor, kaleci olarak, 15 yaşında, liseye gidiyor” dedi.
Kayseri’de de şampiyona düzenlemeyi planladıklarını ifade eden Arı, “Kocasinan Down Futsal Takımı’nı da 2021’de kurduk, 2022’de Kocaeli’de şampiyonada Türkiye üçüncüsü olduk. İnşallah bu sene Kayseri’de yapmayı planlıyoruz, federasyondan tarihle alakalı haber bekliyoruz. Sizlerin desteğini de bekliyoruz” diye konuştu.
Türkiye Down Sendromlu Futsal Milli Takımı Kalecisi Hacı Ömer Arslantürk de “Dünya Şampiyonası Kupası’nı 2026’da alıp, geleceğiz” dedi.
Sporcular ayrıca, Başkan Büyükkılıç’ı yeniden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinden dolayı tebrik ederek, yeni dönemin hayırlı olması temennisinde bulundular.
Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarette, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Down Sendromlu sporcuların sıcak ilgi ve sevgisi ile karşılaştı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber