Doybox Bidaa, Türk gıda sektörünün en önemli buluşma noktalarından biri olan 32. WorldFood İstanbul Uluslararası Gıda Ürünleri Teknolojileri Fuarı’nda, bu yıl da ilgi odağı oldu.Geçen yıl olduğu gibi, bu yıl da fuarda yerini alan Bidaa...
Doybox Bidaa, Türk gıda sektörünün en önemli buluşma noktalarından biri olan 32. WorldFood İstanbul Uluslararası Gıda Ürünleri Teknolojileri Fuarı’nda, bu yıl da ilgi odağı oldu.
Geçen yıl olduğu gibi, bu yıl da fuarda yerini alan Bidaa ürünleri, 80 ülkeden gelen 900’ü aşkın profesyonel ziyaretçiden tam not aldı. Fuarda hızlı tüketim noktaları olan “Bidaa Dükkan” konsepti ve tam otomatik çorba makineleri “Doymatikler” ile dikkat çekti. BİDAA markasıyla ve ‘Geleneğin Pratik Tadı’ mottosuyla üretilen yeni nesil hızlı tüketim ürünleri, restoranlar ve fast food işletmelerinde maliyet ve zaman avantajları sağlamasıyla öne çıkıyor. Özellikle geleneksel tatların doğallığıyla sunulması, tüketicilerden büyük ilgi görüyor. Bidaa Dükkân konseptiyle, son tüketicilere 3 dakika içinde hazırlanabilen, tamamen doğal ve ev yemeği lezzetinde ürünler sunuluyor. Ayrıca, tam otomatik çorba makineleri Doymatikler, doğal ve lezzetli çorbaları 24 saat boyunca taze tutarak tüketicilere ulaştırıyor.
Doybox Bidaa’nın hedefi, Bursa’dan başlayarak tüm Türkiye’ye yayılacak bir ‘BİDAA Dükkan’ zinciri kurmak. Bu hedef doğrultusunda adımlarını atan şirket, perakende pazarına da güçlü bir giriş yapmayı planlıyor. Doymatik çorba makineleri ise 24 saat boyunca sıcak çorba sunma imkânıyla hızlı tüketim noktalarında önemli bir çözüm ortağı oluyor.
Doybox Bidaa, tam otomatik çorba makineleri olan Doymatikleri de fuarda tanıttı. Uzun süren ar-ge çalışmaları sonucunda geliştirilen bu makineler, özellikle hızlı tüketim noktalarında pratik ve lezzetli çözümler sunarak sektörde farkını ortaya koyuyor.
Yankı Yemek A.Ş ve Doybox A.Ş CEO’su Coşkun Dönmez, tüketici alışkanlıklarının hızla değiştiğini vurguladı. Özellikle 35 yaş altı gençlerin zamanlarının büyük bölümünü ev dışında geçirdiğini belirten Dönmez, evde yemek yediklerinde bile önceden pişirilmiş, hızlı hazırlanabilen yiyecekleri tercih ettiklerini söyledi. "Yemek sektöründe 35 yılı aşan tecrübemizle, geleneksel ev yemeği lezzetinde, tamamen doğal ve hızlı hazırlanabilen yiyecekler üretiyoruz," diyen Dönmez, Ev Dışı Tüketim (EDT) pazarında yenilikçi çözümler sunmaya devam edeceklerini belirtti.
Coşkun Dönmez, bu yıl 3-6 Eylül tarihlerinde düzenlenen WorldFood İstanbul Fuarı’nda, 80 ülkeden gelen 900’den fazla profesyonel ziyaretçiye yeni ürünlerini ve Bidaa Dükkân ile Doymatik projelerini tanıttıklarını söyledi. Dönmez, "Tüketim alışkanlıklarının değiştiği yepyeni bir döneme girdik. Doybox Bidaa olarak bu sürece tam anlamıyla hazırız" diyerek sözlerini tamamladı.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
Batman'da düğün sezonuna tüm hazırlıklarını tamamlayarak giren hazır mobilya mağazası işletmecileri, bu yıl bekledikleri yoğunluğu yaşayamadıklarını söyledi. Sektör temsilcileri, geçen yıla göre satışlarda ciddi bir düşüş yaşandığını belirtirken, bu durum
Haziran ayında istihdam edilenlerin sayısı bir önceki aya göre 227 bin kişi artarak 32 milyon 733 bine yükseldi. İstihdam oranı yüzde 0,3 puan artışla yüzde 48,9 oldu. İstihdam oranı erkeklerde yüzde 66,1, kadınlarda ise yüzde 32,0 olarak gerçekleşti. İşg
Son yıllarda e-ticaretin hızla büyümesi, sosyal medya üzerinden yürütülen influencer pazarlaması, yapay zekâ destekli içerikler ve hedefli reklam uygulamalarının yaygınlaşmasıyla birlikte gerçeği yansıtmayan indirim algısı ve yanıltıcı fiyat karşılaştırma
Ticaret Bakanlığı tarafından dijitalleşmeyle birlikte yaygınlaşan reklam uygulamalarına karşı tüketicilerin daha etkin korunması amacıyla hazırlanan "Ticari Reklam ve Haksız Ticari Uygulamalar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik" 1 Ağust
Bursa Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde, Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı (JICA) ve Bursa Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen "Kahramanmaraş Depreminden İş Sürekliliğine İlişkin Çıkarılan Derslerin Bursa'ya Yansıması" semineri; akademisy
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), temmuz ayına ilişkin hizmet, perakende ticaret ve inşaat sektörlerinin güven endeksi verilerini açıkladı. Mevsim etkilerinden arındırılmış güven endeksi, temmuz ayında bir önceki aya göre hizmet sektöründe yüzde 1,4, inşa
Dolar ve Euro yeni haftaya yükselişle başladı. Dolar bugün 47,30 TL bandının üzerinde hareket ediyor Spot
Altın piyasasında son dönemde yaşanan fiyat hareketliliği hem yatırımcıların hem de vatandaşların gündemindeki yerini koruyor. Küresel gelişmelerin etkisiyle dalgalanan altın fiyatları, yatırım kararlarının yanı sıra emlak ve otomotiv gibi farklı sektörle
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Göztepe A.ş.
Samsunspor A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
İkas Eyüpspor
Hesap.com Antalyaspor
Zecorner Kayseri̇spor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük