Muğla’nın Milas ilçesinde belediye başkan aday adaylığını ilk açıklayan isimlerden biri olan Doç. Dr. Mehmet Günlük, saha çalışmalarına başladı. Siyaseti bir amaç değil halka hizmet için bir araç olarak gördüğünü belirten Günlük, "Bugüne ka...
Muğla’nın Milas ilçesinde belediye başkan aday adaylığını ilk açıklayan isimlerden biri olan Doç. Dr. Mehmet Günlük, saha çalışmalarına başladı. Siyaseti bir amaç değil halka hizmet için bir araç olarak gördüğünü belirten Günlük, "Bugüne kadar hayalim olan her şeye ulaştım. Şimdi de Milas ilçemiz ve halkımız için olan hayallerimi gerçekleştirmek için yola çıktım. Vazife verilmesi halinde süreç kapsamında adım atmadık köy, sıkılmadık el bırakmayacağız" dedi.
Milas merkezde bulunan 13, kırsaldaki köylerle birlikte ilçe genelindeki 132 mahallenin ziyaret programında olduğunu belirten Doç. Dr. Mehmet Günlük, aday adylığı dolayısıyla Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’ndeki öğretim üyeliği görevinden istifa edip CHP’den adaylık müracaatını yaptıktan sonra eşi Yasemin Günlük ve ekip arkadaşları ile şimdiden alan çalışmalarına başladı. Henüz adaylığı kesinleşmemiş olmasına rağmen çalışmalara başlamasını "İnandığın yolda hiçbir şeye kulak asmadan yürümek lazım" diye değerlendiren Günlük, "Benim amacım Milas’a ve Milas halkına hizmet etmek. Bu amaçla yola çıktık. Samimi olarak da çalışmalarımıza başladık" diyerek hafta soununu ilçeye Bağlı Bafa Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek değerlendirdi.
İlk olarak semt pazarını ziyaret edip hem pazarcılar hem de pazara alışverişe gelen vatandaşlarla hasbihal eden Doç. Dr. Mehmet Günlük, vatandaşlardan gördüğü yakın ve sıcak ilgiyle adeta moral buldu. Mehmet Günlük’e zyaretleri sırasında eşi Yasemin Günkük ve ekip arkdaşları Avukat Melike Alkaya, Avukat Ergül Pozam ve önceki dönem Belediye Başkan Yardımcısı Faik Karagöz de eşilk etti. Sabah saatlerinde zyaretlere başlayan Günlük ve ekibi, programlarına akşama kadar devam etti.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Hiçbir iç ve dış mahreçli saldırı, suikast veya sabotaj haklı davamızdan, ’Terörsüz Türkiye’ kararlığımızdan geri döndüremeyecektir" dedi.MHP lideri Bahçeli, Yalova’da 3 polisin şehit olduğu
Çin Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Lin Jian, haftalık basın toplantısında, İsrail’in Somali’nin ayrılıkçı bölgesi Somaliland’ı "ülke" olarak tanıma kararına tepki göstererek, "Hiçbir ülke kendi bencil çıkarları için diğer ülkelerin iç ayrılıkçı güçlerini teş
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Yalova’da DEAŞ’a yönelik gerçekleştirilen operasyonla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Tunç, soruşturma kapsamında 5 Cumhuriyet savcısının görevlendirildiğini ifade ederek, 5 şüphelinin gözaltına alındığını aktardı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: "Yalova’da terör örgütü DEAŞ’a yönelik operasyonda şehit olan kahraman polislerimize Allah’tan rahmet, yaralı polislerimize ve bekçimize acil şifalar diliyorum."
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: "Yalova’da DEAŞ terör örgütüne dönük operasyon sırasında şehit olan kahraman polislerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Terör insanlığın düşmanıdır."
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, 500 yataklı Denizli Acil Durum Hastanesinin hazır olduğunu ancak Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından hastaneye su bağlantısının yapılmadığını iddia etti.AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci,
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır’ın Sur ilçe teşkilatına yeni katılımlar artarak sürüyor.MHP Sur İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen katılım programında, partiye üye olan vatandaşlara rozetleri takdim edildi. Programa Sur Gençlik Kolları Başk
ABD Başkanı Donald Trump, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile bir araya geldi. Trump, görüşme öncesi yaptığı açıklamada, "Toplantıdan sonra Putin’i arayacağım ve müzakerelere devam edeceğiz" ifadelerini kullanarak, "Bir güvenlik anlaşması yapıla
ABD Başkanı Donald Trump, "İran’a yaptığımız şeyi yapmasaydık Orta Doğu’da barış sağlanamazdı, imzalanan bir anlaşma olmazdı. İran’ın gücü ve prestiji büyük ölçüde azaldı. Orta Doğu’da en büyük tehlike onlar" dedi.
ABD Başkanı Donald Trump, "Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı çok iyi tanıyorum ve hepinizin bildiği gibi, o benim çok iyi bir arkadaşımdır. Ona inanıyorum ve ona saygı duyuyorum. Netanyahu da ona saygı duyuyor" dedi.
03Bursa’da tekel bayisine silahlı saldırı: 2 yaralı
04Trump: “Türkiye’ye F-35 satışını çok ciddi olarak düşünüyoruz"
05Kendisinden haber alınamayan kadın evde ölü bulundu
06Iğdır’da aç kalan 3 vaşak köye indi
07Dev dalgalar, ölü yunus balığının kalıntılarını sahile sürükledi
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Göztepe A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Samsunspor A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Kocaeli̇spor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Corendon Alanyaspor
Gençlerbi̇rli̇ği̇
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Kasimpaşa A.ş.
Hesap.com Antalyaspor
Zecorner Kayseri̇spor
İkas Eyüpspor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük