Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Ekonomi 04 Temmuz 2023 - 11:25 Yorum: 0

BSH’den nitelikli teknik eğitime 12 yıldır kesintisiz destek

BSH Türkiye, 2011 yılında başlattığı TOSİ (Teknik Okullarla Stratejik İş Birliği) projesi ile Türkiye’nin farklı noktalarında mesleki ve teknik eğitim gören binlerce öğrencinin gelişimine katkıda bulunmaya devam ediyor.BSH Türkiye...

BSH’den nitelikli teknik eğitime 12 yıldır kesintisiz destek

BSH Türkiye, 2011 yılında başlattığı TOSİ (Teknik Okullarla Stratejik İş Birliği) projesi ile Türkiye’nin farklı noktalarında mesleki ve teknik eğitim gören binlerce öğrencinin gelişimine katkıda bulunmaya devam ediyor.

BSH Türkiye, gençlerin mesleki gelişimine katkıda bulunmak ve satış sonrası servis hizmetleri alanında donanımlı personel ihtiyacına karşılık vermek amacıyla geliştirdiği TOSİ (Meslek Liseleri, Mesleki Eğitim Merkezleri ve Teknik Okullarla Stratejik İş birliği) projesini 2011 yılından beri sürdürüyor. TOSİ projesi ile şirket, mesleki ve teknik eğitim alan öğrencilere sektörü daha iyi tanıma fırsatı sunmayı, kariyerlerine katkıda bulunmayı ve donanımlı çalışanlar olarak ülke istihdamına katılmalarını sağlamayı hedefliyor.

Yapılan açıklamaya göre, BSH Türkiye Servis Departmanı liderliğinde yürütülen TOSİ projesi, beyaz eşya sektörünü geleceğe taşıyacak donanımlı ve nitelikli çalışanların yetişmesine olanak sağlıyor. 2011 yılında hayata geçirilen TOSİ projesi için bugüne dek Türkiye’nin farklı noktalarında 8’i Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi ve 1’i Meslek Eğitim Merkezi olmak üzere toplamda 9 okul ile iş birliği gerçekleştirildi. Proje kapsamında, teknik liselerde beyaz eşya ve küçük ev aletleri sınıfları kuruldu ve bu sınıflar, BSH ürünleriyle donatılarak modern ve işlevsel bir öğrenme ortamı oluşturuldu. Ayrıca, şirket tarafından sağlanan teknik laboratuvarlar, öğrencilerin pratik becerilerini geliştirmeleri ve mesleki bilgi birikimlerini artırmaları için önemli bir kaynak oldu. TOSİ projesi, genç yeteneklerin şirket ürünleriyle gerçek dünya deneyimleri yaşamalarını ve teknik becerilerini geliştirerek beyaz eşya sektöründe istihdam edilebilirliklerini artırıyor.

314 öğrenciye staj, 16 yeni mezuna iş imkânı
Şirketin sürdürdüğü uzun soluklu proje, mesleki ve teknik okullardan mezun olan gençler için aynı zamanda istihdam fırsatı anlamına geliyor. Bugüne kadar TOSİ projesinin yürütüldüğü okullarda eğitimini tamamlayan 16 genç mezun, teknisyen olarak şirketin servis ailesine katılırken, 314 öğrenci de profesyonel satış sonrası servis hizmeti stajlarını şirketin servislerinde gerçekleştirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber