Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:06 Eski ABD Başkanı Donald Trump’a “sus payı” davasında yeni para cezası02:58 Hakim ve savcı yardımcıları 1 yıl eğitim alacak, 2 yıl tecrübeli hakim ve s...02:32 Filistin Dayanışma Platformu, İsrail’in Refah’ta başlattığı saldırıyı Ankar...02:28 Yaşlı kadın tırın altında kalarak can verdi... Feci kaza kamerada01:22 İskenderun Körfezi’nde şimşeklerin dansı geceyi aydınlattı00:31 Motosikletli tilkiye çarpıp devrildi, diğer araçlar da zincirleme kazaya ka...00:21 Ayrılık sonrası Tuncay Şanlı’dan ilk açıklama00:18 Genç kızlar gelinlik giyip 9/8 müziklerle Hıdırellez’i kutladı23:50 TBMM Başkan Kurtulmuş: “Kadına karşı şiddetin önlenmesinde Türkiye olarak s...23:34 Durakta oturan kadının telefonunu çalan kapkaççı yakalandı23:28 Hamas’ın ateşkesi kabul etmesi Gazze’de sevinçle karşılandı23:26 TBMM Başkanı Kurtulmuş: "(Güney Afrika’nın İsrail’e açtığı ‘soykırım’ davas...23:15 Sergen Yalçın sezon sonunda Antalyaspor’dan ayrılacağını açıkladı23:15 Bursa’da çıkan yangında 3 ev kullanılamaz hale geldi23:14 Ali Çamdalı: “Fenerbahçe’ye karşı çok değerli bir puan aldık”23:13 İsmail Kartal: “Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız”23:11 İsrail, Refah’ın doğusuna saldırı başlattı23:10 Enkazdan sağ çıkan Hediye hayırseverlerin desteğiyle dünyaevine girdi23:03 Zeytinburnu’nda trafik kazası: 1 yaralı23:01 631. Geyikkoşan Hıdırellez Şenlikleri ve Yağlı Pehlivan Güreşleri nefes kes...
Spor 21 Şubat 2020 - 12:33 Yorum: 0

DSİSporlu minik futbolculardan hasta Eymen’e anlamlı destek

Diyarbakır DSİSpor'un minik futbolcuları omurga eğriliği hastası olan akranları Eymen Yasir Kapucu'ya sporcu malzemeleri, forma ve futbol topu göndererek...

DSİSporlu minik futbolculardan hasta Eymen’e anlamlı destek

Diyarbakır DSİSpor'un minik futbolcuları omurga eğriliği hastası olan akranları Eymen Yasir Kapucu'ya sporcu malzemeleri, forma ve futbol topu göndererek moral desteği aşıladı.

Eymen Yasir Kapucu, halk arasında omurga eğriliği olarak bilinen skolyoz hastalığına yakalandı. Küçük yaştan beri bu hastalığı yaşayan minik Eymen, son olarak ameliyat oldu. Baba Mahmut Kapucu, futbol tutkunu olan Eymen'in futbol sevgisi ile hayata tutunduğunu dile getirdi. Başarılı bir ameliyat geçiren Eymen'e en büyük moral ise Diyarbakır DSİSpor'un minik futbolcularından geldi. Antrenörleriyle birlikte organize olan minik futbolcular, Eymen'e forma, malzeme ve futbol topu göndererek tatlı bir sürpriz yaptı.

Minik Eymen çok mutlu oldu

Akranlarından gelen bu anlamlı davranış karşısında çok duygulanan Eymen, kendisine gönderilen forma ve malzemeleri giyip futbol topu ile poz vererek DSİSpor antrenörlerine ve minik futbolcularına teşekkür etti. Baba Mahmut Kapucu da DSİSporlu futbolcuların davranışları karşısında çok duygulandıklarını dile getirdi.

DSİSpor antrenörleri Ahmet Tanış ve Özkan Güzel ise Eymen'in yaşadığı hastalığı ve futbola olan tutkusunu öğrendikten sonra küçük futbolcularla böyle bir çalışmayı hayata geçirdiklerini kaydederek, "Eymen'in bir an önce iyileşmesi bizim için en büyük mutluluk olacaktır" dedi.

DSİSporlu minik futbolculardan hasta Eymen’e anlamlı destek

DSİSporlu minik futbolculardan hasta Eymen’e anlamlı destek

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber