Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 30 Mart 2024 - 13:27 Yorum: 0

Dünya Tiyatrolar Günü’nde sahne aldılar

Manisa’nın Sarıgöl ilçesindeki Şehit Esin Akay Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan ’Kahraman Türk Kadını’ isimli oyun Dünya Tiyatrolar Günü’nde sahnelendi.Şehit Esin Akay Ortaokulu öğrencilerinin, öğretmenleri nezaretinde hazır...

Dünya Tiyatrolar Günü’nde sahne aldılar

Manisa’nın Sarıgöl ilçesindeki Şehit Esin Akay Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan ’Kahraman Türk Kadını’ isimli oyun Dünya Tiyatrolar Günü’nde sahnelendi.
Şehit Esin Akay Ortaokulu öğrencilerinin, öğretmenleri nezaretinde hazırlayıp sundukları ’Kahraman Türk Kadını’ adlı tiyatro oyunu Sarıgöl Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi Konferans Salonunda sahnelendi.
Oyun, Sarıgöl Kaymakamı Ali Arıkan, Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezmi Yıldırak, daire amirleri, okul ve kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler tarafından büyük beğeni ile izlendi.
Oyunu çok beğendiğini dile getiren Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezmi Yıldırak, "Emeği geçen idareci, öğretmen, öğrenci ve velilerimizi ilçe Milli Eğitim Ailesi olarak tebrik ederim." dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber