Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 04 Aralık 2022 - 16:58 Yorum: 0

Dur ihtarına uymayan sürücü ile polisin kovalamacası ormanda bitti

Zonguldak'ta polisin "dur" ihtarına uymayan ehliyetsiz sürücü, kaçtığı ormanda yakayı ele verdi.

Dur ihtarına uymayan sürücü ile polisin kovalamacası ormanda bitti

Zonguldak'ta polisin "dur" ihtarına uymayan ehliyetsiz sürücü, kaçtığı ormanda yakayı ele verdi. Araçta eşi ve çocuğu da olan sürücünün daha önce ehliyetine el konulduğu, aracın sigorta ve muayenesinin de bulunmadığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, kent merkezinde 67 ABG 923 plakalı Renault marka aracıyla seyir halindeki H.P., polis noktasındaki uygulama noktasında polisin "dur" ihtarına uymayarak, araçta bulunan eşi ve 4 yaşındaki çocuğunun da canını tehlikeye atarak kaçmaya başladı. Bir süre polisin kovaladığı sürücü, Rat mezarlık mevkiinde izini kaybettirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Aracın izini çamurdaki lastik izlerinden bulan ekipler, ormanlık alana geldiklerinde H.P. ve ailesini tespit etti. Sürücü ekiplerce gözaltına alınırken, çocuğu ise bir polis memuru tarafından olay yerinden uzaklaştırıldı. Sürücünün eşi de polis aracına bindirildi. Sürücünün daha önce ehliyetine el konulduğu, aracın sigorta ve muayenesinin de bulunmadığı öğrenildi.

Otomobil çekici yardımıyla otoparka çekilirken, H.P. ve ailesi ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber