Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 05 Mayıs 2024 - 13:38 Yorum: 0

Durdurulan araç uyuşturucu deposu çıktı

Balıkesir’de narkotik ekipleri tarafından uygulama noktasında durdurulan bir araçtan çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Uyuşturucu ticareti yaptıkları tespit edilen 4 şahıs ise gözaltına alındı.Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Na...

Durdurulan araç uyuşturucu deposu çıktı

Balıkesir’de narkotik ekipleri tarafından uygulama noktasında durdurulan bir araçtan çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Uyuşturucu ticareti yaptıkları tespit edilen 4 şahıs ise gözaltına alındı.
Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar neticesinde geçtiğimiz gün Balıkesir merkezde bulunan uygulama noktasında durdurulan bir araca yönelik operasyon düzenlendi. Narkotik ekipleri tarafından araç içerisinde yapılan incelemelerde çeşitli bölmelere gizlenmiş şekilde 222 gram sentetik kannabinoid, 30 gram metamfetamin, 30 adet ecstacy hap, 1,87 gram kokain, bir uyuşturucu madde içiminde kullanılan cam aparat, bir uyuşturucu madde öğütücü aparat ele geçirildi. Uyuşturucu madde ticareti suçundan 4 şüpheli gözaltına alınarak gerekli tahkikata başlandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber