MENÜ

Dursun Özbek: "Söyleyen kişilerin başkanları karıştırdığını düşünüyorum"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile arasında geçtiği iddia edilen konuşmayla ilgili yaptığı açıklamada, "Bunu söyleyen kişiler ne Galatasaray camiasını tanıyor, ne Galatasaray başkanını tanıyor, n

Yayınlanma: 11 Şubat 2026 14:59 Güncelleme: 12 Şubat 2026 07:05
Dursun Özbek: "Söyleyen kişilerin başkanları karıştırdığını düşünüyorum"
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile arasında geçtiği iddia edilen konuşmayla ilgili yaptığı açıklamada, "Bunu söyleyen kişiler ne Galatasaray camiasını tanıyor, ne Galatasaray başkanını tanıyor, ne Galatasaray değerlerini tanıyor. Böyle bir şey Galatasaray’ın aklından geçmez. Söyleyen kişilerin başkanları karıştırdığını düşünüyorum" dedi.
Galatasaray Spor Kulübü divan kurulu şubat ayı olağan toplantısı, Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park Özhan Canaydın Konferans Salonu’nda düzenleniyor. Toplantıda Galatasaray Başkanı Dursun Özbek açıklamalarda bulundu.
Futbol takımının Trendyol Süper Lig’de liderliğini sürdürürken, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde de yoluna devam ettiğini söyleyen Özbek, "Artık her maçın çok önemli olduğu kritik aylara doğru ilerliyoruz. Önümüzdeki hafta son 16 yolunda Juventus ile önemli bir maça çıkacağız. Juventus’a karşı hepimizin hafızasına kazınmış, tarihe geçen zaferleri geçmişte kazandık. Önümüzdeki salı gecesinin yine böyle bir zafer gecesi olacağına inanıyorum. Tüm taraftarlarımızı cuma günü oynayacağımız Eyüpspor ve salı günü oynayacağımız Juventus maçında takımımız destek olmaya davet ediyorum. 90 dakika boyunca susmayan bir Ali Sami Yen, bizim en büyük gücümüz. Şimdi tam bunu göstermenin zamanı" şeklinde konuştu.
Devam eden 6 projeleri olduğunu aktaran Başkan Özbek, "Bunlar bütün hızlıyla devam ediyor. Adada kazık çalışmamız olacak. Kalamış’ta gerekli projelerimizi tamamladık. En kısa sürede hizmetinize sunacağız. Aslantepe projesinde inşaat ruhsatını alacağız. Nisan ayı başı veya ortasında temel atmayı planlıyoruz. Kemerburgaz’da altyapı tesislerimizin çalışmaları başladı, devam ediyor. Mecidiyeköy’deki rezidans projemizin teslimatını inşallah mayıs ayında yapacağız. Riva’da ikinci fazımız başladı. Çok süratli devam ediyor. Satışlarımız da gayet iyi. Stadımızın da yenilenmeye ihtiyacı olduğu ifade etmek istiyorum. Çalışmalar yapıyoruz. Stadın bir elden geçmesi lazım. Çelik olan kısımlarında baya bir gözden geçirilmesi lazım. Çünkü istenmeyen olaylara sebebiyet verilmemesi burada da yatırıma ihtiyaç var" diye konuştu.

"Üç projemizin değeri 1.5 senede 3 milyar 316 milyon TL arttı"
Bahsettiği 6 projenin Galatasaray’ın geleceğiyle ilgili olduğunu vurgulayan Dursun Özbek, "Florya ve Riva gibi Galatasaray’ın geleceğine hizmet edecek gayrimenkullerimizin değerlendirme projeleri var. Mecidiyeköy, ada ve Kemerburgaz’a vurgu yapmak istiyorum. Bu üç projenin 31 mayıs 2025 tarihinde yaptığımız değerlendirme çalışmalarında değeri 6 milyar 83 milyon TL. Bugün yapılan değerlendirmede 9 milyar 400 milyon TL civarında. 1.5 senede 3 milyar 316 milyon TL artmış. Bu üç projeye 60 milyon harcadık. Bazı konuları değerlendirirken bunlara da dikkat etmek lazım. Yönetim sadece sportif faaliyetler için harcama içinde değil, Galatasaray’ın geleceği kurmayı planladığı tesisleri için de harcamalarını yapmaktadır" ifadelerini kullandı.

"Onları yıldıran tek şey camiamızın içinde sağladığımız bütünlük"
Galatasaray’ı rakiplerinin önüne geçirecek projeleri yapmaya devam ettiklerini hatırlatan sarı-kırmızılıların başkanı, "Geçen ayki divan toplantısında da ifade ettim. Galatasaray’ı dışarıdan yıpratmaya çalışma, dışarıdan aşağıya çekme çalışmaları son derece hızlı ve yoğun bir şekilde devam ediyor. Bunu gördüğünüzü düşünüyorum. Aklınıza kim gelirse her sektörden; yorumcusu, şarkıcısı, mankeni organize. Çünkü söylemler birbiriyle aynı. Hepimizin bunu takip ettiği biliyorum. Onları yıldıran tek şey camiamızın içinde sağladığımız bütünlük. Akla ziyan şeyler var" dedi.

"Söyleyen kişilerin başkanları karıştırdığını düşünüyorum"
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile arasında geçtiği iddia edilen konuya da değinen Başkan Özbek, şunları söyledi:
"Ben bir yerde Sayın Türkiye Futbol Federasyonu başkanına seslenirken, ’Sakın ha şu konuya girme, işimize bakalım’ demişim. Değerli yorumcular, futboldan yakından uzaktan alakası olmayan kişiler, şöyle değerlendirdiler; Galatasaray Spor Kulübü Başkanı, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanına gitmiş, ’Efendim biz çok sıkıntıdayız, bu sene mutlaka şampiyon olmamız lazım. Camianın içinde de bu konuda sıkıntı var. Bize bu konuda destek vermeniz lazım’ demiş. Bunu söyleyen kişiler ne Galatasaray camiasını tanıyor, ne Galatasaray başkanını tanıyor, ne Galatasaray değerlerini tanıyor. Zırcahil insanlar. Şampiyon olmadığımız seneler de oldu. Böyle bir şey Galatasaray’ın aklından geçmez. Söyleyen kişilerin başkanları karıştırdığını düşünüyorum. Bunun gibi bir sürü olay var. Zerre kadar bunlardan etkilenmiyoruz. Hedefimiz belli, sizlerin desteğiyle dört nala gidiyoruz. İfade ettiğim projelerin hepsinde de sonuca yaklaştık. İnşallah sizlerden aldığımız destekle bunların hepsini tamamlayacağız. Niyetimiz çok iyi. Niyetimiz önce Galatasaray’a, onla beraber Türk sporuna hizmet etmekten başka bir şey değil. Kim ne yakıştırma yaparsa yapsın."
ETİKETLER: Dursun, Özbek:, "Söyleyen, kişilerin, başkanları
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Aday hakem kursu ve lisans yenileme semineri düzenlenecek

Aday hakem kursu ve lisans yenileme semineri düzenlenecek

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Motosiklet Federasyonu iş birliğinde düzenlenecek olan 2026 yılı aday hakem kursu ve lisans yenileme semineri Afyon Kocatepe Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.Afyonkarahisar’da 4 Nisan

Bursaspor’dan şampiyonluk yarışında kritik galibiyet

Bursaspor’dan şampiyonluk yarışında kritik galibiyet

Bursaspor, Gebzespor karşısında ikinci yarıda bulduğu gollerle şampiyonluk yarışında önemli bir galibiyet alırken, müsabakayı 41 bin 870 taraftar izledi.TFF 2. Lig Kırmızı Grup 29. hafta karşılaşmasında Bursaspor, sahasında Güzide Gebzespor’u 2-0 mağlup e

Liverpool, Salah’ın sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıkladı

Liverpool, Salah’ın sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıkladı

Liverpool, Mısırlı yıldız Mohamed Salah’ın sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıkladı.Liverpool, Mohamed Salah’ın geleceğine dair açıklama yaptı. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Mohamed Salah, 2025-2026 sezonunun sonunda Liverpool K

13. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası başladı

13. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası başladı

Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından düzenlenen 13. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası (Türkiye Open 2026) başladı. Türk sporcular poomsae branşında 36 altın, 34 gümüş ve 46 bronz olmak üzere toplam 116 madalya kazandı.Antalya Spor Salonu’n

İran Milli Takımı kamp için Antalya’ya geldi

İran Milli Takımı kamp için Antalya’ya geldi

İran Milli Takımı hazırlık kampı için Antalya’ya geldi. Bir haftalık kamp döneminde 2 hazırlık maçı oynanacak.ABD ve İsrail’in saldırıları altında yer alan İran Milli Takımı’nın ABD, Kanada ve Meksika’da düzenlenecek 2026 FIFA Dünya Kupası’na katılıp katı

TFF 2. Lig: Muş Spor: 5 - Kahramanmaraş İstiklal Spor: 1

TFF 2. Lig: Muş Spor: 5 - Kahramanmaraş İstiklal Spor: 1

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 29. haftasında Muş Spor Kulübü, sahasında karşılaştığı Kahramanmaraş İstiklal Spor’u 5-1 mağlup etti.Stat: Muş ŞehirHakemler: Murat Kasap, Ali Rıza Öztürk, Hasan AtaMuş Spor Kulübü: Enes Çetin, Oğuzhan Açıl, İlker Günaslan (Ferdi B

Karşıyaka Basketbol’da Candost Volkan ile yollar ayrıldı

Karşıyaka Basketbol’da Candost Volkan ile yollar ayrıldı

Karşıyaka Basketbol, Başantrenör Candost Volkan ile yollarının ayrıldığını duyurdu.Basketbol Süper Ligi’nde düşme hattından bir türlü kurtulamayan Karşıyaka Basketbol’da beklenen ayrılık gerçekleşti. Yeşil-Kırmızılı ekip, genç çalıştırıcı Candost Volkan i

Erzurum, Avrupa’nın en prestijli üniversite spor organizasyonuna ev sahipliği yapacak

Erzurum, Avrupa’nın en prestijli üniversite spor organizasyonuna ev sahipliği yapacak

Erzurum’un 2028 Avrupa Üniversiteler Kış Oyunlarına (EUSA) ev sahipliği yapma adaylığı, yürütülen yoğun çalışmalar, güçlü kurumsal iş birlikleri ve ortaya konulan ortak vizyonun neticesinde başarıyla sonuçlandı. Avrupa Üniversite Sporları Birliği tarafınd

Malatya Namaz Vakitleri

Yükleniyor...

00:00:00

İmsak 04:52
Güneş 06:15
Öğle 12:38
İkindi 16:07
Akşam 18:51
Yatsı 20:07

Süper Lig Puan Durumu

Takım Puan
Galatasaray A.ş. Galatasaray A.ş.
64
Fenerbahçe A.ş. Fenerbahçe A.ş.
60
Trabzonspor A.ş. Trabzonspor A.ş.
60
Beşi̇ktaş A.ş. Beşi̇ktaş A.ş.
52
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
43
Göztepe A.ş. Göztepe A.ş.
43
Samsunspor A.ş. Samsunspor A.ş.
35
Kocaeli̇spor Kocaeli̇spor
33
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş. Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
33
Corendon Alanyaspor Corendon Alanyaspor
31
Çaykur Ri̇zespor A.ş. Çaykur Ri̇zespor A.ş.
30
Tümosan Konyaspor Tümosan Konyaspor
30
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇ Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
25
Hesap.com Antalyaspor Hesap.com Antalyaspor
25
Kasimpaşa A.ş. Kasimpaşa A.ş.
24
Zecorner Kayseri̇spor Zecorner Kayseri̇spor
23
İkas Eyüpspor İkas Eyüpspor
22
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük
17