Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 07 Mayıs 2024 - 14:56 Yorum: 0

Düşük bütçeli aşiret oyunu öğrencilerden beğeni aldı

Diyarbakır’ın Çermik ilçesi Muhammed Emin Er Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin sahnelediği düşük bütçeli aşiret oyunu büyük beğeni topladı.Çermik ilçesi Muhammed Emin Er Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenlerinden İbrahim Çelik’i...

Düşük bütçeli aşiret oyunu öğrencilerden beğeni aldı

Diyarbakır’ın Çermik ilçesi Muhammed Emin Er Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin sahnelediği düşük bütçeli aşiret oyunu büyük beğeni topladı.
Çermik ilçesi Muhammed Emin Er Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenlerinden İbrahim Çelik’in yönettiği Muhammed Emin Er Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin sahne aldığı tiyatro oyunu ilçede 13 okulda 980 öğrenciye keyifli saatler yaşattı. Düşük bütçeli aşiret isimli tiyatro gösterisi bu kez daha yoğun bir seyirci topluluğu önünde sergilendi. Tiyatroda rol alan çocuklar sergiledikleri sahne performansı ile seyirciden tam not aldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Bozdoğan, “Çocuklarımıza sunulan imkanlarla sahnelenen oyunda emeği geçen okul idarecilerine ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber