Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Ekim 2016 - 13:09 Yorum: 0

Düzce Üniversitesi genç panterleri Ünilig’e hazırlanıyor

Düzce Üniversitesi öğrencileri, yeni kurdukları "Panthers" adlı korumalı futbol (Amerikan Futbolu) takımıyla bu yıl ilk kez Ünilig müsabakalarına katılmanın...

Düzce Üniversitesi genç panterleri Ünilig’e hazırlanıyor

Düzce Üniversitesi öğrencileri, yeni kurdukları "Panthers" adlı korumalı futbol (Amerikan Futbolu) takımıyla bu yıl ilk kez Ünilig müsabakalarına katılmanın heyecanını yaşıyor.

Danışmanlığını Düzce Üniversitesi Biyomedikal Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Arif Özkan'ın yapacağı "Düzce Üniversitesi Korumalı Futbol Topluluğu", 2015 yılında Mühendislik Fakültesinde öğrenim gören Can Altıparmakoğlu başkanlığında kuruldu. Birçok Fakülteden 50 öğrencinin oluşturduğu ve yaklaşık bir yılı aşkın süreyle spor tesislerinde düzenli olarak idman yapan takım, resmi müsabakalarda temsil etmenin gururunu yaşayacak.

Sercan Atay'ın koçluğunu üstlendiği "Panthers" adlı Panthers takımı, Aralık ayında başlayacak olan resmi müsabakalara hazırlık idmanlarını Üniversitenin Stadyumunda hız kesmeden sürdürüyor. İdman esnasında görüşlerini dile getiren Koç Sercan Atay, çoğunluğunu il dışından gelen öğrencilerin oluşturduğu takımı için şehri tanıtıp sevdirmek amacıyla birtakım sosyal etkinlikler düzenlediklerini söyledi.

Atay, "Öğrencilerimizin çoğu şehir dışından Üniversitemize eğitim amaçlı geldiler. Onların birinci görevi eğitimlerini eksiksiz tamamlamalarıdır. Ben öğrencilerimizin notlarını, beslenme alışkanlıklarını hatta kurdukları arkadaşlıkları dahi yakından takip ediyorum. Eğer derslerinden düşük not almışlarsa ceza idmanları uygulayarak onların öncelikli görevinin derslerinin olduğunu hatırlatıyorum. Ailelerinden uzak olan bu gençlere koçluktan önce ağabeylik yaparak onların eğitim hayatını daha verimli kullanmalarını sağlamak istiyorum" şeklinde konuştu.

Resmi müsabakalara katılmanın heyecanı içerisinde olduklarını dile getiren öğrenciler, kendilerine bu imkanı sağlayan başta Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar olmak üzere Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı çalışanları ile Üniversite mensuplarına teşekkür ederek müsabakalarda Üniversiteyi ve Düzce'yi en iyi şekilde temsil edeceklerini ifade ettiler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber