TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nda Düzce Üniversitesi, hem birincilik, hem ikincilik ödülü kazanarak büyük başarıya imza attı.Ödül törenine Düzce Üniversitesi’nden; Rektör Prof. Dr. Nedim Sözbir, Proje Danışmanları Dr. Öğr. Üye...
TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nda Düzce Üniversitesi, hem birincilik, hem ikincilik ödülü kazanarak büyük başarıya imza attı.
Ödül törenine Düzce Üniversitesi’nden; Rektör Prof. Dr. Nedim Sözbir, Proje Danışmanları Dr. Öğr. Üyesi Evren Günevi Uslu, Öğretim görevlileri Murat Uslu, Oğuzhan Duman, Eray Ünal ile İletişim ve Tanıtım Koordinatörü Öğretim Görevlisi Duygu Özdemir Cömert katıldı.
TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nı; 130 üniversiteden, 2 bin 618 öğrencinin bin 702 eserinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Geleceğin medyasına yön verecek gençlere kendilerini ifade edebilecekleri iletişim odaklı bir platform sunan TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması; radyo yayıncılığı, görsel yayıncılık, dijital yayıncılık ve iletişim kampanyası alanlarındaki çeşitli kategorilerle nitelikli eserler ortaya koymaları için gençlere önemli bir fırsat sağlıyor.
Bu yıl 10.su düzenlenen yarışmada; Video Haber kategorisinde Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencisi Dilara Salman ‘Yer Altında Temizlik’ projesiyle birincilik, Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencisi Melisa İrem Güner ise ‘Yüksek Gerilim’ projesiyle ikincilik ödülü almaya hak kazandılar.
Video İçerik kategorisinde “Azmin Adı Filiz” projesiyle Düzce Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencileri Murat Menteş ve Sena Yılmaz da ön değerlendirmeyi geçerek finalde yarıştı.
Geçtiğimiz yıllarda da TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nda birçok ödülü bulunan Düzce Üniversitesi, bu yıl da kazandığı birincilik ve ikincilik ödülleriyle büyük bir başarı ve prestij sahibi oldu.
Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, her alanda olduğu gibi medya ve iletişim alanında da Düzce Üniversitesi’nin kazandığı başarılarla adından söz ettirdiğini ifade ederek, ödül kazanan Düzce Üniversitesi öğrencilerini ve onlara danışmanlık yapan akademisyenleri tebrik etti.
Geçen yıl düzenlenen TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nda Düzce Üniversitesi, hem birincilik hem üçüncülük ödülü kazanmıştı.

İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
Egzamanın yalnızca ciltte kaşıntı, kuruluk ve kızarıklığa neden olmadığını belirten uzmanlar, hastalığın kişinin psikolojik sağlığını ve sosyal ilişkilerini de etkileyebildiğine dikkat çekiyor. Klinik Psikolog İpek Erol, özellikle görünür bölgelerdeki egz
Konya’nın köklü mutfak kültüründe önemli bir yere sahip olan yağ somunu, geleneksel fırıncılık anlayışıyla günümüze ulaşan yöresel lezzetler arasında yer alıyor. Temelinde yağ bulunan geleneksel tarif, zaman içerisinde peynir ve farklı malzemelerin eklenm
Akdeniz’de, Antalya’nın Kumluca ilçesi açıklarında 3,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre saat 10.21’de kaydedilen depremin merkez üssünün Kumluca’ya 66 kilometre mesafede olduğu bildirildi. AF
Rusya ile Batılı ülkeler arasındaki gerilim, NATO'nun caydırıcılık ve savunma hazırlıklarını yeniden gündeme taşıdı. İttifakın Avrupa'daki Müttefik Kuvvetler Yüksek Komutanı ABD'li General Alexus Grynkewich'in, Polonya'nın başkenti Varşova'da düzenlenecek
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı tarafından, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde eylül ayı boyunca il genelinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışma yürütüldü. Yakalanan şahıslardan 125'i sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevi
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, kamuoyunda "fon soruşturması" olarak bilinen sermaye piyasası işlemlerine ilişkin soruşturmada, dosya kapsamındaki belgelerin paylaşılmasına yönelik adım attı. Başsavcılığın açıklamasına göre Sermaye Piyasası Kurulu, Bors
Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son değerlendirmelerine göre ülke genelinde çok sayıda bölgede sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak. Yağışların Kıyı Ege ve Güneydoğu Anadolu'nun yanı sıra Edirne, Çanakkale, Antalya, Isparta, Hatay, Elâzığ,
Soruşturma kapsamındaki fonların tasfiyesi ve yatırımcıların mağduriyetlerinin giderilmesi amacıyla hazırlanan kanun teklifi, bu hafta Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde komisyon gündemine geliyor. AK Parti tarafından TBMM Başkanlığına sunulan 9 maddelik te
Antalya'da hafif ticari araç uçuruma devrildi: 2 ölü, 4 yaralı
Hindistan'da serbest bırakılan Hamam Böceği Partisi liderlerine "barışı ihlal etmeme" şartı
03MALATYA'DA BOYROT EYLEMLERİ VE ADRES TARTIŞMASI
04Kayseri'de 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücüye 335 bin lira ceza
05Fon tasfiye teklifi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda ele alınacak
06Kabine'nin önceliği fon mağduriyetleri ve Terörsüz Türkiye süreci
07Nicer Hotel, Gaziantep Deplasmanında Kazandı
Galatasaray A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Amed Sporti̇f Faali̇yetler
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Corendon Alanyaspor
Kocaeli̇spor
Arca Çorum Fk
Kasimpaşa A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
İstanbul Başakşehi̇r Fk
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Gençlerbi̇rli̇ği̇
Erzurumspor Fk
Tümosan Konyaspor
Samsunspor A.ş.
Göztepe A.ş.
Eyüpspor