Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 07 Mayıs 2024 - 15:44 Yorum: 0

Eczacıbaşı Dynavit, 3 oyuncu ile sözleşme yeniledi

Eczacıbaşı Dynavit, Sinead Jack-Kısal, Jovana Stevanovic ve Alexa Gray ile bir sezon daha sözleşme yenilendiğini açıkladı.2024-2025 kadrosunu yapılandırmaya devam eden Eczacıbaşı Dynavit, Trinidad ve Tobagolu asıllı Türk orta oyuncusu...

Eczacıbaşı Dynavit, 3 oyuncu ile sözleşme yeniledi

Eczacıbaşı Dynavit, Sinead Jack-Kısal, Jovana Stevanovic ve Alexa Gray ile bir sezon daha sözleşme yenilendiğini açıkladı.
2024-2025 kadrosunu yapılandırmaya devam eden Eczacıbaşı Dynavit, Trinidad ve Tobagolu asıllı Türk orta oyuncusu Sinead Jack-Kısal, Sırbistan Milli Takım oyuncusu Jovana Stevanovic ve Kanada Milli Takım smaçörü Alexa Gray’le bir sezon daha sözleşme yenilediğini duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, “Takımımızın önemli oyuncuları Sinead Jack-Kısal, Jovana Stevanovic ve Alexa Gray’le önümüzdeki sezonda da birlikte çalışacağız. Sporcularımızla birlikte nice başarılara imza atacağımıza inanıyoruz” denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber