Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 05 Ağustos 2022 - 12:24 Yorum: 0

Edirne’de FETÖ prensi sınırı geçemeden yakalandı

Edirne'de sınırı geçmeye çalışan 20 kişi yakalandı. Yakalananlar arasında FETÖ'nün prensi olarak adlandırılan Mehmet Gündem ve eşi de bulunuyor.

Edirne’de FETÖ prensi sınırı geçemeden yakalandı

Edirne'de sınırı geçmeye çalışan 20 kişi yakalandı. Yakalananlar arasında FETÖ'nün prensi olarak adlandırılan Mehmet Gündem ve eşi de bulunuyor.

Edirne'nin Enez ilçesi yakınlarında yasa dışı yollarla Yunanistan'a kaçmaya çalışan 20 şahıs yakalandı. 16'sı FETÖ,2'si PKK, biri MLKP, biri de DHKP-C üyesi olan zanlılardan 2 FETÖ üyesinin arandığını tespit eden Hudut askerleri 2 kişinin İstinaf mahkemesinde dosyasının onama beklediğini tespit etti. Yakalanan FETÖ üyeleri arasında örgüt lideri Fetullah Gülen ile 11 günü kitaplaştıran FETÖ üyesi olduğu iddia edilen Mehmet Gündem ve eşi Mine Gündem de yer alıyor. Gündem, Jandarmadaki işlemlerinin ardından tutuklanma talebi ile adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen FETÖ'nün prensi olarak adlandırılan Mehmet Gündem, Nöbetçi savcılıktaki ifadesinin ardından tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber