Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 01 Nisan 2023 - 16:56 Yorum: 0

Edirne’de uyuşturucu operasyonu: 26 gözaltı

Edirne'de polis, jandarma ve Gümrük Muhafaza Kaçakçılık İstihbarat Şubesi ekiplerince son bir haftada gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında 26...

Edirne’de uyuşturucu operasyonu: 26 gözaltı

Edirne'de polis, jandarma ve Gümrük Muhafaza Kaçakçılık İstihbarat Şubesi ekiplerince son bir haftada gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında 26 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Edirne'de kolluk kuvvetlerinin uyuşturucuyla mücadele çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Valilikten yapılan açıklamaya göre, polis, jandarma ile Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucuyla mücadele faaliyetleri çerçevesinde operasyon düzenlendi.

Bu çerçevede son bir haftada düzenlenen operasyonlar sonucu, 137,46 gram metamfetamin, 99,64 gram esrar, 19,39 gram bonzai, 10,32 gram eroin, 4 uyuşturucu hap, 58 sentetik ecza ve 2 uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.

Uyuşturucu kaçakçılığı ve uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla 26 kişi gözaltına alındı.

Ayrıca, "uyuşturucu ticareti yapmak" ve "uyuşturucu kullanmak" suçlarından aranması olan 6 şahıs da yakalanarak adli makamlara teslim edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber