Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 02 Nisan 2023 - 17:08 Yorum: 0

Edirne’de yolcularla tartışan ETUS şoförü kontak kapattı

CHP'li Edirne Belediyesi'nce toplu ulaşımın sağlandığı ETUS'ta şoför ile yolcular arasında yaşanan tartışma başka bir vatandaşın cep telefonu kamerası...

Edirne’de yolcularla tartışan ETUS şoförü kontak kapattı

CHP'li Edirne Belediyesi'nce toplu ulaşımın sağlandığı ETUS'ta şoför ile yolcular arasında yaşanan tartışma başka bir vatandaşın cep telefonu kamerası ile o anlar kayda aldı.

Edirne'de toplu ulaşımın sağlandığı ETUS'ta şoför F.B. ile yolcular arasında yaşanan diyalog bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Çıkan tartışma sonucu şoför midibüsü yolun kenarında durdurup yolcuya "6,45 lira bilet basıyorsun al sen git" diyerek araçtan inmesini istedi.

Yüksek lisans öğrencisi Yusuf Çelik, şoförün yanına giderek, "Bu kartı bana sen mi verdin?" diyerek tepki gösterdi. Görüntülere göre araç sürücüsü F.B.'nin kontak kapatarak, "İn aşağı, inmezsen ben ineceğim" demesi sonrası tartışma büyüdü.

O anlar ise başka bir yolcu cep telefonu kamerası ile kayda aldı.

Daha sonra şoförün "hepiniz patron, hepiniz şoför be ohh, hepiniz yönetim kurulu başkanısınız" demesi sonrası yolcular daha fazla tepki gösterdi. 6,45 lira bilet basan yüksek lisans öğrencisi Yusuf Çelik, "Ben şu anda yüksek lisans yapıyorum bu kartı bana devlet verdi sen değil, senin cebinden çıkmıyor. Sen burada kimseye hakaret edemezsin" diyerek şoföre tepki gösterdi.

Tartışma sonrası yolcu olarak araçta bulunan Yusuf Çelik araçtan indi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber