Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 24 Şubat 2022 - 17:58 Yorum: 0

Edirne’den Antalya’daki konferansa katıldılar

Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde Mimar Muslihiddin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Antalya'da düzenlenen konferansa katıldılar.

Edirne’den Antalya’daki konferansa katıldılar

Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde Mimar Muslihiddin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Antalya'da düzenlenen konferansa katıldılar.

Ülkede ilk eTwinning okullarından biri olan Uzunköprü Mimar Muslihiddin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Antalya'da İngilizce öğretmeni ve eTwinning Edirne İl Koordinatörü Hale Ekim başarıyla temsil etti. eTwinning Türkiye Ulusal Destek Servisi tarafından 17-19 Şubat 2022 tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen eTwinning 11. Ulusal Konferansı Edirne ilini temsil eden Edirne İl Koordinatörü ve Mimar Muslihiddin MTAL İngilizce Öğretmeni Hale Ekim, İlhami Ertem Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Sema Karakuş, Şehit Nefize Çetin Özsoy, sınıf öğretmeni Ayşe Gül Usluer ve Keşan Anadolu Lisesi Kimya Öğretmeni Hayriye Aydın katılım sağladı.

Mimar Muslihiddin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mesut Kaya Yaptığı açıklamada, " 2016 yılından beri okulu eTwinning projelerinde Uluslararası ve Ulusal alanda başarıyla temsil eden İngilizce öğretmeni ve eTwinning Edirne İl Koordinatörü Hale Ekimi" i tebrik eder başarılarının devamını dilerim "dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber