Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 07 Şubat 2023 - 19:18 Yorum: 0

Edremit Belediyesi yaraların sarılması için seferber oldu

Balıkesir'in Edremit Belediyesi, Kahramanmaraş başta olmak üzere 10 ilimizde meydana gelen deprem felaketinde yaraların sarılması için tüm imkânlarını...

Edremit Belediyesi yaraların sarılması için seferber oldu

Balıkesir'in Edremit Belediyesi, Kahramanmaraş başta olmak üzere 10 ilimizde meydana gelen deprem felaketinde yaraların sarılması için tüm imkânlarını seferber etti. Belediyeye ait 5 adet iş makinası, 1 adet ambulans ve 7 kişiden oluşan ekip Osmaniye ilinde görev yapmak üzere bölgeye gönderildi.

Kahramanmaraş başta olmak üzere 10 ilde meydana gelen 7.7 ve ardından gelen 7.6'lık büyük depremin ardından yardım ve destek için seferber olan Edremit Belediyesi ilk yardım ekibinin ardından iş makinalarını da bölgeye sevk etti. AFAD ile koordinasyon içerisinde yürütülen çalışmalarda dahilinde 5 adet iş makinası ve görevli 7 kişilik operatör ve şoför, 1 adet tam donanımlı ambulans ve 3 kişilik sağlık personeli yola çıktı. Kaymakam Ahmet Odabaş ve Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan tarafından uğurlanan iş makinaları Osmaniye ilinde ambulans ise Hatay'da görev yapacak.

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, yaraların hep birlikte kenetlenerek sarılacağını belirterek "Vatandaşlarımızın olağanüstü bir dayanışması ile ilk gün 2 tır yardım malzemesini gönderdik. Bugün de arama kurtarma çalışmalarında kullanılmak üzere iş makinalarımızı ve ayrıca 1 ambulansı bölgeye sevk ettik. Yaşadığımız acılara karşı el birliği ile kenetleniyoruz. Hayatını kaybedenlere bir kez daha Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Ekiplerimize kolaylıklar diliyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber