Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 02 Mayıs 2024 - 21:14 Yorum: 0

Efeler Belediyesi Gündüz Bakım Evi ücretlerinde değişiklik yapıldı

Efeler Belediyesi Mayıs ayı Belediye Meclis Toplantısı’nda belediyeye ait Gündüz Bakım Evleri ücretlerinde değişiklik yapıldı. Gündüz bakım evlerinde uygulanacak en düşük fiyat 7 bin TL, en yüksek fiyat ise 8 bin TL olurken fiyat değişikliğ...

Efeler Belediyesi Gündüz Bakım Evi ücretlerinde değişiklik yapıldı

Efeler Belediyesi Mayıs ayı Belediye Meclis Toplantısı’nda belediyeye ait Gündüz Bakım Evleri ücretlerinde değişiklik yapıldı. Gündüz bakım evlerinde uygulanacak en düşük fiyat 7 bin TL, en yüksek fiyat ise 8 bin TL olurken fiyat değişikliği mecliste oy çokluğu ile kabul edildi.

Efeler Belediyesi Mayıs ayı Belediye Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıya Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin başkanlık etti. Belediye meclisinde Efeler Belediyesine ait gündüz bakım evlerinin ücretlerinde değişikliğe gidildi. Ücret değişikliği MHP grubunun ret oyuna karşılık CHP’li üyelerin oyları ile oy çokluğu ile kabul edildi. Yapılan değişikliğe göre ücretler KDV hariç Ata Mahallesi Çocuk Gündüz Bakımevi 7 bin TL, Adnan Menderes Mahallesi Çocuk Gündüz Bakımevi 8 bin TL, Mimar Sinan Mahallesi Çocuk Gündüz Bakımevi 8 bin TL, Adnan Menderes Mahallesi Çocuk Gündüz Bakımevi 8 bin TL, Kurtuluş Mahallesi Çocuk Gündüz Bakımevi 8 bin TL olarak belirlendi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber