Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sağlık 04 Mart 2024 - 10:55 Yorum: 0

Efeler’de anne sütünün önemine dikkat çekildi

Aydın İl Sağlık Müdürlüğü koordinesinde Kadın Doğum Hastanesi’nde görev yapan sağlık personellerine ’Anne Sütü ve Emzirme Danışmanlığı Uygulama Eğitimi’ verildi.Sağlık Bakanlığı tarafından ülke genelinde yürütülen Anne Sütünün Teş...

Efeler’de anne sütünün önemine dikkat çekildi

Aydın İl Sağlık Müdürlüğü koordinesinde Kadın Doğum Hastanesi’nde görev yapan sağlık personellerine ’Anne Sütü ve Emzirme Danışmanlığı Uygulama Eğitimi’ verildi.

Sağlık Bakanlığı tarafından ülke genelinde yürütülen Anne Sütünün Teşviki ve Bebek Dostu Sağlık Kurumları programı kapsamında Aydın’da da eğitimler aralıksız devam ediyor. Aydın İl Sağlık Müdürlüğü koordinesinde Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde görev yapan sağlık personeline anne sütü ile beslenmenin desteklenmesi amacıyla eğitim verildi. Bu kapsamda anne sütü eğitimcileri tarafından hastanenin konferans salonunda sağlık personeline yönelik Anne Sütü ve Emzirme Danışmanlığı Uygulama Eğitimi verildi. Eğitimin sonunda katılım sertifikalarını alan personeller, anne sütünün önemine dikkat çekmek için bilgilendirmelerine devam edecek.

Konu ile ilgili Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nden yapılan açıklamada "Anne sütü ile beslenmenin desteklenmesi amacıyla Sağlık Bakanlığı tarafından ülke genelinde Anne Sütünün Teşviki ve Bebek Dostu Sağlık Kurumları Programı yürütülmektedir. Bu kapsamda Aydın İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı tarafından hastanemiz konferans salonunda Anne Sütü ve Emzirme Danışmanlığı Uygulama Eğitimi düzenlenmiştir" ifadeleri yer aldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber