Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Kültür 08 Aralık 2022 - 09:13 Yorum: 0

Efeler’den kitap bağışı çağrısı

Efeler Belediyesi, sosyal medya üzerinden "Efeler'de bilgi ve iyilik elden ele yayılsın" sloganıyla yaptığı paylaşımla Kitap Kafeler için vatandaşlara...

Efeler’den kitap bağışı çağrısı

Efeler Belediyesi, sosyal medya üzerinden "Efeler'de bilgi ve iyilik elden ele yayılsın" sloganıyla yaptığı paylaşımla Kitap Kafeler için vatandaşlara kitap bağışı çağrısında bulundu.

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay tarafından hayata geçirilen Kitap Kafeler gençlerin ilgi odağı olmaya devam ediyor. İlçe genelinde açılan Kitap Kafeler öğrencilere destek olurken, Efeler Belediyesi, sosyal medya üzerinden vatandaşlara seslenerek kitap bağışı yapılması konusunda çağrıda bulundu.

Konu ile ilgili Efeler Belediyesi'nden yapılan paylaşımda "Kitap Kafelerimiz, kitap bağışlarınızla zenginleşiyor. Raflarınızdaki eserleri Kitap Kafelerimize bağışlamak için belediyemizi arayabilirsiniz. Haydi Efeler, bilgi ve iyilik elden ele yayılsın" ifadelerine yer verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber