Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 09 Şubat 2023 - 16:33 Yorum: 0

Eğitim için gittiği Adıyaman’da kaldığı otel mezarı oldu

Eğitim için Bolu'dan Adıyaman'a giden turizm rehberi İmran Aydoğdu, konakladığı otelin yıkılması neticesinde enkaz altında kalarak hayatını kaybetti.

Eğitim için gittiği Adıyaman’da kaldığı otel mezarı oldu

Eğitim için Bolu'dan Adıyaman'a giden turizm rehberi İmran Aydoğdu, konakladığı otelin yıkılması neticesinde enkaz altında kalarak hayatını kaybetti. Genç kızın cenazesi, memleketi Bolu'da toprağa verildi.

Bolu'da yaşayan turizm rehberi İmran Aydoğdu (25), geçtiğimiz günlerde uygulama eğitimi için yaklaşık 40 kişilik rehber grubuyla Adıyaman'a gitti. Aydoğdu ve meslektaşları, konakladıkları İsias Hotel'in Kahramanmaraş merkezli 7,7 büyüklüğündeki depremde yıkılması neticesinde enkaz altında kaldı. Enkaz altından genç rehber Aydoğdu'nun cansız bedeni çıkarıldı. Aydoğdu'nun cenazesi Bolu'ya getirildi. Genç kızın cenazesi, Sümer Camii'nde kılınan namazın ardından Çığırtkanlar Mezarlığı'nda defnedildi. Aydoğdu'nun öğretmen olan babası Kadir Aydoğdu, cenazede uzun süre gözyaşı döktü.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber