Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Aralık 2022 - 13:13 Yorum: 0

EGM’den CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun yönelttiği soruya ilişkin açıklama

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun TBMM bütçe görüşmelerinde yönelttiği soruya ilişkin...

EGM’den CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun yönelttiği soruya ilişkin açıklama

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun TBMM bütçe görüşmelerinde yönelttiği soruya ilişkin açıklama yaptı.

Emniyet Genel Müdürlüğünün sosyal medya hesabından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bütçe görüşmelerinde gündeme getirdiği 4'üncü soruya ilişkin açıklama yapıldı. Kılıçdaroğlu'nun "Mustafa Çalışkan ile ne derdiniz var" sorusuna, EGM'den şu ifadelerle cevap verildi:

"Teşkilatımızda, 5 Genel Müdür Yardımcısı görev yapmaktadır. Erhan Gülveren, Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü görevini yürütürken Genel Müdür Yardımcılığı'na, Adem Çakıcı Rize İl Emniyet Müdürlüğü görevindeyken Genel Müdür Yardımcılığı'na, Ahmet Şengün Artvin İl Emniyet Müdürü'yken önce Personel Daire Başkanlığına ardından Genel Müdür Yardımcılığına, Resul Holoğlu Hakkari Emniyet Müdürlüğünden önce KOM Daire Başkanlığına ardından Genel Müdür Yardımcılığına, Mustafa Çalışkan ise İstanbul Emniyet Müdürü olarak görev yapmaktayken Genel Müdür Yardımcılığına atanmışlardır. Devlet umuruyla bağdaşmayan, açıkça fitne ve nifak içeren, terörle mücadele dahil tarihimizin en önemli başarılarına imza atan Emniyet Teşkilatımızı hedef alan iddiaların sürekli gündemde tutulmasını maalesef üzülerek izliyoruz."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber